2777
2789
عنوان

خیلی از ای یو ای میترسم میشه بیاید🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 82 پست
کل حدود دوتومن شده تقریبا  امروز ۱۶پریودیم  دعا کن نتیجه بگیرم،اولش امیدوار بودم الان او ...

ان شاءالله میگیره ان شاءالله  فقط از من میشنوی ن تو گوگل هیچ چیزی سرچ میکنی ن تو اینجا چیزی میپرسی حتی ب اون تاپیکی ک درموردش حرف میزنن نرو چون استرس میگیره خدا بزرگه حتما میگیری عزیزم😍

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
کل حدود دوتومن شده تقریبا  امروز ۱۶پریودیم  دعا کن نتیجه بگیرم،اولش امیدوار بودم الان او ...

دارو اینا هم قبلش میدن؟  باید استراحت مطلق باشی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله میگیره ان شاءالله  فقط از من میشنوی ن تو گوگل هیچ چیزی سرچ میکنی ن تو اینجا چیزی میپ ...

بسپارش بخدا فقط اونو صدا بزن 

ان شاءالله میگیره ان شاءالله  فقط از من میشنوی ن تو گوگل هیچ چیزی سرچ میکنی ن تو اینجا چیزی میپ ...

اره یلحظه سرچ کردم استرس گرفتم حالا بیخیال شدم هروی خواست خدا باشه،ولی انشالله بگیره

اره یلحظه سرچ کردم استرس گرفتم حالا بیخیال شدم هروی خواست خدا باشه،ولی انشالله بگیره

اره بابا تا وقت پریودت اصلا در موردش هیچی نپرس هر وقت فکرت اومد خودتو ب ی چیز دیگ مشغول کن 

فقط اگ میشه سوالمو جواب بده ممنون میشم🙏🏻

بله عزیزم بمن دادن دارو و امپول سینال آف  گف تا دوهفته استراحت کن بهتره کارای خونه و زیاد راه ...

اها پس همونای ک ب من دادن همونان چون ۴ امپول سینال اف داد با ی بسته لتروزول بعدش امپول hcgگفت اینارو بزن برگرد برا ای یو ای اما من گفتم این ماه طبیعی باشه دیگ قبول کرد

بله عزیزم بمن دادن دارو و امپول سینال آف  گف تا دوهفته استراحت کن بهتره کارای خونه و زیاد راه ...

ان شاءالله هرچه زود تر با خبرای خوش بیا هروقت فهمیدی بیا این تاپیک ب منم خبر بده

اها پس همونای ک ب من دادن همونان چون ۴ امپول سینال اف داد با ی بسته لتروزول بعدش امپول hcgگفت اینارو ...

اگه دکترت گفته آی یو آی بنظرم برو دیگه اینماه اونماه نکن،بمن سه تا سینال اف،یه امپول hcgکه یروز قبل از آی یو زدم 

اگه دکترت گفته آی یو آی بنظرم برو دیگه اینماه اونماه نکن،بمن سه تا سینال اف،یه امپول hcgکه یروز قبل ...

اره دیگ از این ماه ب بعد میرم فقط نمیدونم چرا انقد ازش میترسم

اگه دکترت گفته آی یو آی بنظرم برو دیگه اینماه اونماه نکن،بمن سه تا سینال اف،یه امپول hcgکه یروز قبل ...

میگم چن وقته اقدامی؟