آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 عنوان وزن گیری 89 بازدید | 11 پست بچه ها من زایمان سختی داشتم و تا روز پنجم ب بچم شیر ندادم یکم زردی گرفت ک با اب قند و شیر خشک و ترنجبین و... خوب شد خداروشکر .الان ۲۵ روزشه بردم دکتر ۲۰۰گرم وزن گرفته فقط .الان هم شیرخودمومیدم هم شیر خشک .چکار کنم وزن بگیره؟؟ 1400/10/25 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6419 آب قند دادی؟؟؟😨آفرین عجب مادری 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 آب قند دادی؟؟؟😨 آفرین عجب مادری میگم زایمان سخت داشتم افسردگی گرفته بودم همش گریه میکردم همونم خانوادم دادن بچه قندش نیفته بعدم رفتن شیرخشک ب تجویز دکترش گرفتن دادن خورد هنوزم بهش هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک ولی وزن نگرفته بچم
آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 شیر خشک بیومیل یا سوپرامیل بده برای وزن گیریش برا نوزاد خوبه؟؟
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6419 میگم زایمان سخت داشتم افسردگی گرفته بودم همش گریه میکردم همونم خانوادم دادن بچه قندش نیفته بعدم رفتن ... لااقل شیرخشک فقط sma gold بهش بدهفوق العاده ستدیگه شیر خودت رو هم ندی مهم نیست 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9920 برا نوزاد خوبه؟؟ آره چرا بد باشه شماره۱ رو باید بگیری تا ۶ماه۶تا۱۲ شماره ۲ ۱۲ماهگی به بعد ۳
آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 لااقل شیرخشک فقط sma gold بهش بده فوق العاده ست دیگه شیر خودت رو هم ندی مهم نیست ممنون ولی دوست دارم شیر خودمم بخوره
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6419 ممنون ولی دوست دارم شیر خودمم بخوره دیگه هرطور راحتی منتها من تا سه ماه به پسرم شیر خودمو دادمبا اینکه شیر داشتم sma gold دادمخداروشکر عالیهالبته خیلی گرونه متاسفانه 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 دیگه هرطور راحتی منتها من تا سه ماه به پسرم شیر خودمو دادم با اینکه شیر داشتم sma gold دادم ... اره ۵۰۰ تومنه دکتر بهش نان داده
tafitaaaa عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 6419 اره ۵۰۰ تومنه دکتر بهش نان داده کاش میتونستی sma gold بدیاز نظر علمی ثابت شد از شیر مادر بهتره🤦🏼♀️❤️ 😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙 گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
آواسابق مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 کاش میتونستی sma gold بدی از نظر علمی ثابت شد از شیر مادر بهتره🤦🏼♀️❤️ اره واقعا طفلک بچه ها با این قیمت دلار ازشیرشون هم زده میشه