2777
2789
عنوان

وزن گیری

89 بازدید | 11 پست

بچه ها من زایمان سختی داشتم و تا روز پنجم ب بچم شیر ندادم یکم زردی گرفت ک با اب قند و شیر خشک و ترنجبین و... خوب شد خداروشکر .الان ۲۵ روزشه بردم دکتر ۲۰۰گرم وزن گرفته فقط .الان هم شیرخودمومیدم هم شیر خشک .چکار کنم وزن بگیره؟؟

آب قند دادی؟؟؟😨

آفرین عجب مادری 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب قند دادی؟؟؟😨 آفرین عجب مادری 

میگم زایمان سخت داشتم افسردگی گرفته بودم همش گریه میکردم همونم خانوادم دادن بچه قندش نیفته بعدم رفتن شیرخشک ب تجویز دکترش گرفتن دادن خورد هنوزم بهش هم شیرخودمو میدم هم شیرخشک ولی وزن نگرفته بچم 

میگم زایمان سخت داشتم افسردگی گرفته بودم همش گریه میکردم همونم خانوادم دادن بچه قندش نیفته بعدم رفتن ...

لااقل شیرخشک فقط sma gold بهش بده

فوق العاده ست

دیگه شیر خودت رو هم ندی مهم نیست

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
ممنون ولی دوست دارم شیر خودمم بخوره 

دیگه هرطور راحتی 

منتها من تا سه ماه به پسرم شیر خودمو دادم

با اینکه شیر داشتم sma gold دادم

خداروشکر عالیه

البته خیلی گرونه متاسفانه 

اره ۵۰۰ تومنه دکتر بهش نان داده

کاش میتونستی sma gold بدی

از نظر علمی ثابت شد از شیر مادر بهتره🤦🏼‍♀️❤️