سلام من وقت و حوصلهی گروه و اینا رو ندارم ولی بیاین از فردا ناشتا دوقاشق سرکه سیب و با آب ولرم و زنجبیل قاطی کنید بخورید یک لیوان میان وعده هویج ناهار اندکی پروتئین عصر دمنوش چای سبز و هل و دارچبن با دو سه تا خرما شب هم برانی کدو و یه کوچولو پروتئین کالری بیشتر از ۴۰۰ نشه باز اون سرکه سیب واب و بخورید و بخوابید تضمینی لاغر میشید
من همینطوری دلی بس که گفتن کالری شماری روزی ۱۲۰۰ کالری میخوردم هفته ای یک و نیم کم میکردم دیدم نه بابا واقعیته کالری شماری
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من پونزده سال میخواستم با تصحیح لایف استایل لاغر شم نشد در عوض با این رژیم تو دوماه سیزده کیلو ...
من نگفتم کم نمیشه با ۴۰۰ تا در روز حتماااا کم میشه ولی ریسکه به مشکلات بعدش نمی ارزه
...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....