2777
2789
عنوان

بلغم بد ترین طبع

434 بازدید | 19 پست

بچه ها برا رفع بلغم وسردی چه راهکاری بلدید من دیگه خسته شدم نه وزنم پایین میاد نه هیچی تازه عوارض بدتری هم شنیدم داره معده ام نفخ داره چیکار کنم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

منم بلغمم اتفاقا منم همین مشکل نفخو دارم من که هیچ کاری نکردم فقط نباید هیچی بخوریم من یمدت حالت تهوع دلشتیم اصن هیچی نمیخوردم دیدم تا دوماه اصن معدم نفخ نمیکرد دوران حاملگی رو میگم.من یادم میاد از بچگی همین مشکلو داشتم نفخ معده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردی نباید بخوری لبنیات کم مصرفی کنی زنجبیل سیاه دانه زیره عسل موز گرمیجات باید بخوری

وای وای نصف بیشتر تغذیه من که لبتیاته

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
منم بلغمم اتفاقا منم همین مشکل نفخو دارم من که هیچ کاری نکردم فقط نباید هیچی بخوریم من یمدت حالت تهو ...

یعنی چی گشنه بمونیم زخم معده میگیریم عجب بیچاره هایی هستیم ما

خب بخاطر همینه خوب نمیشی مثلا ماست میخوری بهش زیره بزن یه کاری کنی معتدل بشه

زیره سیاه یا سبز

وزنت زیاده نسبت به قدت باز من بخاطر قدبلندم اصن نشون نمیدم ولی بازم دوس دارم ۷۲بشم خیلی مانکن دیده م ...

اوهوم برا همین میخوام لاغر شم خوب 

استارتر هروقت چایی میخوری یه نوک چاقو پودر زنجبیل بریز همیشه بعد چندماه میبینی بدنت لاغرشده من امتحا ...

ایول چه خوب حتما حتما