2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید سوال دارم

172 بازدید | 22 پست

دوستان من سه تا سقط داشتم این چهارمین بارداریمه امروز برادر شوهرم فوت کرد نذاشتن من برم اونجا چون استراحت مطلقم،از صبح تنهام الان مامانم داره میاد اینجا ولی یک ساعته الان از سرما سه تا پتو انداختم رو خودم لرز کردم زیردلمم تیرمیکشه به نظرتون یکدونه قرص کلداکس بخورم ایراد نداره؟

نه اصلا اگه خیلی درد داری برو دکتر ولی قرص نخور برای جنین خطرناکه تو الان اب هم میخوری باید با مشورت دکتر بخوری

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا اگه خیلی درد داری برو دکتر ولی قرص نخور برای جنین خطرناکه تو الان اب هم میخوری باید با مشورت ...

الان اصلا شرایط دکتر ندارم شوهرم رفته خونه مادرش برای مراسم داداشش،مامانمم نهایت چند ساعت دیگه میرسه، دارم یخ میزنم از سرما نمیدونم چیکار کنم میترسم اینم سقط بشه میترسم حتی به شوهرم زنگ‌بزنم

ببخشید اینو میگما برادرشوهرتو خدا بیامرزتش اون فوت شد رفت دیگه هم بر نمیگرده

اما تو با ترس باعث میشی اون بچه بیگناه طوریش بشه اونم بعد سه تا سقط 

فامیل نزدیک ندارید با خانمش بیاد ببرتت 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اون الان هزارتا دردسر داره بهش بگم بیشتر بهم میریزه، مامانم تو راهه تا دو الی سه ساعت دیگه میرسه الا ...

کسی نیست ببرتت؟

اگه وایسی مریرسه بپرس ازش کی میرسی و شرایطت رو بگو

یا خودت برو

کسی نیست ببرتت؟ اگه وایسی مریرسه بپرس ازش کی میرسی و شرایطت رو بگو یا خودت برو

من خواهرم خونه اش با من چند ساعت فاصله داره، پدرمم بخاطر شرایطش شهرستانه که اونم الان سه روزه بستری شده مامانم‌درگیرش بوده امروز صبح شوهرم بهش زنگ زد مامانم راه افتاد تو راهه داره میاد فامیلامونم که همه شهرستانن فقط خانواده شوهرم نزدیکن که اوناهم درگیرن، زنگ زدم شوهرم گفت داره برای فردا خرید میکنه و وسایلا رو اماده میکنه نگفتم حالم بد شده چندبار گفت مواظب باش که چیزی نشه 😔 صبر میکنم مامانم بیاد،فقط بخاطر این سرما میخواستم قرص بخورم بدنم‌گرم بشه 

من خواهرم خونه اش با من چند ساعت فاصله داره، پدرمم بخاطر شرایطش شهرستانه که اونم الان سه روزه بستری ...

تر خدا به همسرت بگو ب اون بنده خدا بگی میاد خطرناکه ها

تر خدا به همسرت بگو ب اون بنده خدا بگی میاد خطرناکه ها

الان خودش زنگ زد گفت اون موقع تو مغازه بودم داشتم شکر میخریدم صدات انگار یکجوری بود گفتم اره لرز کردم زیردلمم درد میکنه گفت خریدارو بدم میام بریم دکتر،نگرانم دعا کنید همیشه تو ۶ الی ۸ هفته سقط کردم اینم نشه مثل اونا

رفتی دکتر؟؟چی گفت دکتر

آره،چیزی نبود بخاطر ترس و استرس فشارم اومده بود پایین،گفت فقط باید استرس رو از خودت دور کنی😔 گفتم اینطوری شده گفت زن باردار باید منتظر همچین اتفاقاتی باشه و بخاطر هر چیزی خودشو اذیت نکنه،حالا فردا میرم سونو انجام بدم چون امروز خاکسپاری