دوستان من سه تا سقط داشتم این چهارمین بارداریمه امروز برادر شوهرم فوت کرد نذاشتن من برم اونجا چون استراحت مطلقم،از صبح تنهام الان مامانم داره میاد اینجا ولی یک ساعته الان از سرما سه تا پتو انداختم رو خودم لرز کردم زیردلمم تیرمیکشه به نظرتون یکدونه قرص کلداکس بخورم ایراد نداره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی نیست ببرتت؟ اگه وایسی مریرسه بپرس ازش کی میرسی و شرایطت رو بگو یا خودت برو
من خواهرم خونه اش با من چند ساعت فاصله داره، پدرمم بخاطر شرایطش شهرستانه که اونم الان سه روزه بستری شده مامانمدرگیرش بوده امروز صبح شوهرم بهش زنگ زد مامانم راه افتاد تو راهه داره میاد فامیلامونم که همه شهرستانن فقط خانواده شوهرم نزدیکن که اوناهم درگیرن، زنگ زدم شوهرم گفت داره برای فردا خرید میکنه و وسایلا رو اماده میکنه نگفتم حالم بد شده چندبار گفت مواظب باش که چیزی نشه 😔 صبر میکنم مامانم بیاد،فقط بخاطر این سرما میخواستم قرص بخورم بدنمگرم بشه
آره،چیزی نبود بخاطر ترس و استرس فشارم اومده بود پایین،گفت فقط باید استرس رو از خودت دور کنی😔 گفتم اینطوری شده گفت زن باردار باید منتظر همچین اتفاقاتی باشه و بخاطر هر چیزی خودشو اذیت نکنه،حالا فردا میرم سونو انجام بدم چون امروز خاکسپاری