2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ده روز قبل موعدم بی بی چکم مثبت شد روز موعدمم از دادم مثبت بود

مال شما مثبته؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

گلم من ۳روز بعد عقب انداختن منفیه منفی بود آمپول زدم عادت بشم بعد ۲۳روز که امپول زدم و عادت نشدم تست گرفتم خیلی کمرنگ بود آزمایش دادم بتام ۱۰۰۰بود و ۵هفته بودم

به بیبی اعتماد نکن

دلین مامان خوش اومدی تو دلم😍
گلم من ۳روز بعد عقب انداختن منفیه منفی بود آمپول زدم عادت بشم بعد ۲۳روز که امپول زدم و عادت نشدم تست ...

ای بابا ....منم بچه اولم دو روز قبل موعد مثبت شد برام الان پنج روز قبل موعد زدم منفی شد 

چقد عالی نه من منفی شد 

عجله نکن انشاالله چن روز بعد موعدت بازم بی بی چک بزار مثبت میشه

علائم نداری گلم؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍