2777
2789
عنوان

بنظرتون برای روز مادر قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 26 پست
ما برا مامانم شیرینی خوری مسی گرفتیم ینی خودش دوست داشت انقد ذوقشو میکنه قربونش برم 

مامان من از وسایل خونه خوشش نمیاد اخه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
برای من بگیرن خوشم نمیاد 🙃😉😂

😅😅😅

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیدونم چی بگیرم

عزیزم یه روسری، تیشرت، صندل روفرشی، اگه اهل کرم و اینا باشن وسایل ارایشی بهداشتی اینهمه چیز هست 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم یه روسری، تیشرت، صندل روفرشی، اگه اهل کرم و اینا باشن وسایل ارایشی بهداشتی اینهمه چیز هست 😊

لباس که یه عالمه داره و سلیقه خودش رو فقط قبول داره😬😬

ببخشیدددد 😘😂

راحت باش 

مرسی که نظر میدین⚘

پس نمیگیرمش

لباس که یه عالمه داره و سلیقه خودش رو فقط قبول داره😬😬

حالا مگه کسی به کسی کادو میده یعنی اون نداره 😁😁😁

بخر اقد سخت نگیر، تیشرت تو خونه ای بخر، ادم برا لباس تو خونه که بدو خوب نمیکنه، اگرم اهل مطالعههستن، کتاب بخر

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم مامانم وسواسیه، اون وقتا، براش یا کیک و گل میخریدم، یا لباس نخی برا خونه یا روسری که لیز نباشه، دیگه میپوشید، باز اگه میدونی سخت گیره، یک کیلو اجیل بخر، یا ازین شیرینیا که تو تلق و اینا هست خوشکلن بخر ،

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز مادر نزدیکه😍💚

تخفیف ویژه روز مادر 💟 فقط 50 تومن 😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙