دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
ما برا مامانم شیرینی خوری مسی گرفتیم ینی خودش دوست داشت انقد ذوقشو میکنه قربونش برم
مامان من از وسایل خونه خوشش نمیاد اخه
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یه روسری، تیشرت، صندل روفرشی، اگه اهل کرم و اینا باشن وسایل ارایشی بهداشتی اینهمه چیز هست 😊
لباس که یه عالمه داره و سلیقه خودش رو فقط قبول داره😬😬
منم مامانم وسواسیه، اون وقتا، براش یا کیک و گل میخریدم، یا لباس نخی برا خونه یا روسری که لیز نباشه، دیگه میپوشید، باز اگه میدونی سخت گیره، یک کیلو اجیل بخر، یا ازین شیرینیا که تو تلق و اینا هست خوشکلن بخر ،
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی