2777
2789

میدونم مسخرس

ولی یکی از فانتزی هام اینه که طرفم خیلی احساساتی باشه بعد مثلا با هم دعوا کنیم یهو بزنه زیر گوشم

بعد من باهاش قهر کنم اونم بیاد منت کشی و نازمو بکشه و بگه ببخشید و😂😂

مثل تو فیلما😂😂

البته این فقط تو ذهنه اگه واقعیت اینطوری باشه همون لحظه میرم خونه بابام😂

اونا فقط تو فیلما قشنگه مگرنه واقعیت بزنه تو گوشت دیگ وا ویلا

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر پدر این مردا صلوات دوروزه التماس میکنم واسع کیف میگه کیفت نو هست درحالی ک مال دوسال پیشه میگه ن دلم می خواد بندازمش تو چرخ گوشت رنده بشه میتونم برم بخرم بعدا ک ببینه مثل بوقلمون باد میکنه بدم میاد

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

عجب

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

😂😂😂😂 چرا میزنه زیر گوشت اصلا

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بر پدر این مردا صلوات دوروزه التماس میکنم واسع کیف میگه کیفت نو هست درحالی ک مال دوسال پیشه میگه ن ...

وااا چه بد

خب زنم حق داره اصلا اون وظیفشه که هر ماه به زنش پول بده

وااا چه بدخب زنم حق داره اصلا اون وظیفشه که هر ماه به زنش پول بده

خسیس نیست نمی دونم چرا لج کرده میگع اسرافه چرت وپرت میگه کفش خریده واسع کیف این طور بدبخت بازی در میاره بدم میاد

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕