2777
2789

بچه ها دوستم 

نامزدش ازش درخواست .ر.ا.ب.ط کرده و گفته که ما که به هم محرمیم و مشکلی نداره 《 و اینکه این آقا ی بار توی دوستیشون بخاطر این جریان خیانت کرده 》

دوستم میگه موقیتش ندارم ما در حد آشنا شدن داریم پیش میریم از ی طرفی هم میترسم اگه بگم نه دوباره بره خیانت کنه چون بهش گفته اگه از طرف تو بر طرفش نشه 

میرم ی جور دیگه بر طرفش میکنم و باهم عادی عین گذشته رفتار میکنیم 

چند وقتیه رفتار های نامزدش ی جوری شده یهو تو پیام سرد میشه ولی کنارش که هست مهربونه 

میگیه چند وقتیه حس میکنم داره بهم خیانت میکنه 😔

بنظرتون چیکار کنه ؟

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بشه از این مرتیکه هیز 

پس فردا پریود میشه زایمان می‌کنه مریض میشه باید همش بترسه نره خیانت کنه؟فرق انسان و حیوان تو این چیزاس دیگه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
مجبور بود با این نامزد کنه!!!ب هم بزنه😊

میگه همو دوس داریم

میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤 

اگه قراره به زبون بیاره که یا تو اجازه بده یا میرم که همون بهتر که بره! قرار نیست تو از ترس و تهدید ارتباط برقرار کنی! 

بایداز روی عشق و آمادگی باشه! 

کسی که دوستت داشته باشه هرگز تو هیچ شرایطی خیانت نمیکنه! کسی که حرفشو میزنه اینکارو میکنه و فقط دنبال بهانه ست ! 

میگه همو دوس داریم

ظاهراً ایشون فقط دوسش داره 

مردی یکیو بخاد اینجوری نیست چشمش کس دیگه ایو نمی‌بینه 

درسته رابطه مهمه ولی نه بخاطرش خیانت کنه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
اگه قراره به زبون بیاره که یا تو اجازه بده یا میرم که همون بهتر که بره! قرار نیست تو از ترس و تهدید ...

چقدر حرفات خوب بود واقعا 🥰 آرامش خاصی داشت

ظاهراً ایشون فقط دوسش داره  مردی یکیو بخاد اینجوری نیست چشمش کس دیگه ایو نمی‌بینه  درسته ...

آخه چندسالی هم هست که دوست بود بیشتر از ۵..۷ سال

این آقا تحمل کرده ولی خو میگه دیگه طاقت ندارم