rozaxamir مدیر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 عنوان عاشقتم نی نی سایت عزیزم😍😘 | مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 37 پست مرسی مرسی مرسی ...😘😍واقعا قشنگ ترین تبریک تولدام بود...😘اصلان فکرشم نمیکردم نی نی سایت تولدمو تبریک بگه ، سوپرایززززز شدم😍 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷 1400/10/25 | 11:25 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 مباااارکههههه❤😍❤😍😂 مرسی گلم😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
گل_قالیم عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3347 تولدت مبارک عزیزم انشالله که آرزوهات خاطره بشن برات 🌹🌹🌹♥️🥀🎂🎂🎂 فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 مرسی گلم😍😘 مرسی گلم 😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
peransa75 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 15797 تولدت مبارک عزیزم لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍 آی دی : shab_8_tab
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43795 ندا اسممه چون ندا کاربری زیاد بود دوستم رز کنارم بود گفت اسم منو شوهرمو بزن😂 🤣 اهان اخه منو تبریک میگه اسم کاربریمو میگه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
سارا(مامان_سه_ویرانگر) عضویت: 1390/10/28 تعداد پست: 34558 عالیه من ۱۰ ساله عضوم یه بار تاحالا تبریک نگفته خیلی بیوجوده🤣🤣🤣🤣 😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 چ سوپرایز خوبی...تولدتون مبارک🎉🎉 مرسی گلم😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 عالیه من ۱۰ ساله عضوم یه بار تاحالا تبریک نگفته خیلی بیوجوده🤣🤣🤣🤣 عزیزدلم شاید جدید باشه من این شانسو داشتم اولین نفر باشم😉👍 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 😂😂😂مبارکه مرسی گلم😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 چجوری گفتی همون اول که ثبت نام کردم زدم تو اطلاعات کاربریم بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
aramashhhh عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 1841 همون اول که ثبت نام کردم زدم تو اطلاعات کاربریم حیف شد من نزدم
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 تولدت مبارک عزیزم مرسی گلم 😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 مباااارکههههه❤😍❤😍😂 مرسی گلم😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 تولدت مبارک عزیزم انشالله که آرزوهات خاطره بشن برات 🌹🌹🌹♥️🥀🎂🎂🎂 مرسی عزیزدلم 😘ممنون از انرژی خوبت😍😘😘😘😘😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
rozaxamir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 2467 تولدت مبارک عزیزم مرسی فداتشم گلم😍😘 بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷