2821
2789
عنوان

دارم روانی میشم

152 بازدید | 7 پست

بهاد برم فردا ساعت 10 امتحان فزیک شیمی زیست بدم حالا آهنگ دختر کابلی آوند تو ذهنم ول کنم نیست از اینور همه مطالب تو گوشیم تا میام بخونم ده نفر پی ام میدن منم نتونستم تا الان چیزی بخونم لعنت به این مغز سمی که موقع امتحان به هرچیزی فکر میکته جز درس 😂😐 😢😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آی دختر کابلی من ی ایرونی هستم سیاه کچک جان جان تو منو دیوانه کردی 😂😂💃

واییییی نههه تورو خدا دارم روانی میشم از بس خوندم با خودم حالا من هیچ. وقت این اهنگو گوش نمیدم تو استوری نیکا دیدم درفته ت  مخم 🤣😐

یادمه امتحام اصول 1حسابداری داشتممن همیشه انقد استرس میگیرم ک قندم ب 50هم میرسه از ساعت 11شب تصمیمگرفتم بخونم تا 4بیدار موندموخوندم باورت نمیشه 20گرفتم درس تخصصی رشتمو...انقد خوشحال بودمک ب حال بدم توجه نکردم و خوندم حالام تو بخون تا هر جا ک رسیدی..اروم باش

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
یادمه امتحام اصول 1حسابداری داشتممن همیشه انقد استرس میگیرم ک قندم ب 50هم میرسه از ساعت 11شب تصمیمگر ...

حالا امسال تعیین رشته دارم و 💩 م میخوام برم معماری با این معدل خوشگل فکر کنم باید کلا قیدشو بزنم،،😢🤦‍♀️