2789
عنوان

رفتار شوهرتون با خانواده تون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 61 پست
میاد برا فوضولی، وگر نه حتما خودش میفهمه دوست ندارینش

فک کنم میاد روی من رو کم کنه

انتظار نداشت وقتی ادا درمیاره حذفش کنم و برام مهم نباشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر منم خیلی بد برخورد میکنه خیلی ام ازشون توقع داره اون بندگان خدام توقعاتشو انجام میدن این هی بد ...

من والا طلاقم میخوام

ادعا میکنه دوسم داره و طلاقم نمیده

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
تا قبل ازدواجمون همسرم و خواهرش جواب سلام همو نمیدادن الان عاشق معشوقه ان با خانواده ی منم در حد مرگ ...

وقتی اینجوری میکنه دلت طلاق نمیخواد؟

شوهرتون چند سالشه؟

سی و پنج

بخدا همش میگم چطور روت میشه این حرفارو بزنی؛ من زنتم؛ مادر بچه هاتم؛ دیگه تو در و همسایه آبرو نداریم

اهل دود و مشروب نیس؟

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

فک کنم میاد روی من رو کم کنهانتظار نداشت وقتی ادا درمیاره حذفش کنم و برام مهم نباشه

من الان دیگه چند ساله خونه مامانم نمیاد؛ یه حرفایی میزنه که میگم چقدر نامحرم بوده و نمیدونستم؛ همون بهتر نیاد؛ فوق العاده بدجنس؛ تودار و مسخره کن

سی و پنج

اوکی

کلا مردا با خانواده خانم شون زیاد خوب نیستن نمیدونمجریانش چیه البته حرفایه بقیه هم بی ربط نیس

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

با خونواده خودش اصلا رابطه خوبی نداره، به همین خاطر بیشتر خونواده منو دوست داره و مایله باهاشون رفت و آمد کنه...

خونواده منم واقعا کم نمیزارن واسش، شبیه پسر نداشته خودشون میدونن همسرمو و تا الان بیشتر از خونواده خودش، خونواده من حمایت کردن ازش

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

چرا؛ به اضافه خیانت؛ الهی خدا سزاشو بده بدون اینکه به منو بچه هام آسیبی برسه

ماشالا فول اپشنه

برادری بزرگتری نداری بزنه تو دهنش

با خونواده خودش اصلا رابطه خوبی نداره، به همین خاطر بیشتر خونواده منو دوست داره و مایله باهاشون رفت ...

والا خانواده منم کم نمیذارن

این منتهی یابو برش داشته

فک کرده امیرکبیره