2777
2789
عنوان

به نظرتون نشانه های بیش فعالی چیه تو بچها؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 43 پست
اسی از کی متوجه حرفات میشد و می‌رفت دنبال یه چیزی؟

از حدود ۱ماه پیش. اخه من خیلی باهاش حرف میزنم اسم وسایل اطرافش رو بهش میگم. الان کامل متوجه میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقااااا شوهرم همین بوده بچگیش بیش از حد شیطون بوده ولی الان آروم و عاقل هست. یعنی این چیزا ارث ...

همه چی ارثیه خواهر .شما با مشورت دکتر اگه اجازه بده قبل خواب پسرت بهش غذاها و دم نوشای آرامش بخش خواب آور بده .بعدم جای خوابش رو جذاب کن بالش عروسکی بخر .آهنگای ملایم پخش کن

مهمترین نشانه اش عدم تمرکز روی یه چیزه همچنین مثلا میبریش یه جای جدید،از همون بدو ورود شروع میکنه ب ...

من وقتی باهاش صحبت میکنم یا اسمشو صدا میزنم کامل بهم توجه میکنه. ولی مثلا وقتی میبرمش خونه مامانم اینا یا مادرشوهرم خیلی بیشتر شیطونی میکنه میخاد دست به همه چیز بزنه. خودمم موندم توش🥺

کارای خطرناک مثلا چ چیزی؟؟ همش میخاد از هرجایی بره بالا آره نگاه میکنه. میگم که۱۳ماهشه فعلا در حد م ...

ببین بچه ها تو این سن ممکنه مشکل خواب و اینا داشته باشن چراغا رو خاموش کن و خودتون بخوابید اونم یکم میچرخه بعدش میخوابه 

هنوز خیلی کوچیکه ولی احتمالش زیاده که در آینده علائم بیش فعالی رو نشون بده 

برای پیش گیری از بیش فعالی روزی سه مرتبه باهاش این نرمش ها رو تو خونه انجام بده 

غلط زدن معلق زدن چهار دست و پا و سینه خیز هر کدوم یک دقیقه 

عزيزم ميشه راجبه علايماشون كمي توضيح بدي منم به دخترم مشكوكم الان سه سالشه

زیاده بخوام تایپ کنم تو اینتر نت هست 

اینو بخونید 

https://www.raseshrehab.com/content/fa/316/adhd-

and-the-brain

تو نی نی سایت هم یه تاپیک بزرگ بیش فعالی هست 

همه چی ارثیه خواهر .شما با مشورت دکتر اگه اجازه بده قبل خواب پسرت بهش غذاها و دم نوشای آرامش بخش خوا ...

آره حالا ببرمش دکتر ببینم چی میگه. یک بار۶ماهگی بردمش گفت خیلی از بچها اینجورین بدخوابن معاینه هم کرد گفت مشکلی نداره. باشه عزیزم این راهم امتحان میکنم. خدا خودش کمک کنه

عزيزم ميشه راجبه علايماشون كمي توضيح بدي منم به دخترم مشكوكم الان سه سالشه

دخترتون چ علائمی داره عزیزم که مشکوک شدین؟

ببین بچه ها تو این سن ممکنه مشکل خواب و اینا داشته باشن چراغا رو خاموش کن و خودتون بخوابید اونم یکم ...

جدی یعنی این نرمش ها تاثیر داره؟؟حتما انجام میدم ممنون عزیزم. آخه نمیدونم چجوری خوابشو تنظیم کنم. واقعا کلافه ام. مثلا از ۸شب تا ۱۰،۱۱میخابه. هرکاریش میکنم بازی میکنم باهاش سرگرمش میکنم بازم نق میزنه خوابش میاد. مجبورم بخوابونمش بعدم که بیدار میشه سرحاله تا خود صبح میخاد بازی کنه

من وقتی باهاش صحبت میکنم یا اسمشو صدا میزنم کامل بهم توجه میکنه. ولی مثلا وقتی میبرمش خونه مامانم ای ...

دختر من از پسر تو بدتر بود،الان بعد پنج سال هنوز خوابش درست نیس😁بچه های الان رو با قدیم اصلا نمیشه مقایسه کرد،الانیا نه خواب درست دارن،نه خوراک درست،فقط بلدن شیطونن کنن😂

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
[QUOTE=222670771]آره حالا ببرمش دکتر ببینم چی میگه. یک بار۶ماهگی بردمش گفت خیلی از بچها اینجورین بدخ ...

نه اصلاااا عادت نداره. فقط باید شیرش بدم تا بخابه البته اونم فقط وقتی که خودش خوابش بیاد. اگه همینجوری بخوابونمش بزارمش تو تختش تا خود صبح ده دفعه بیدار میشم😤

جدی یعنی این نرمش ها تاثیر داره؟؟حتما انجام میدم ممنون عزیزم. آخه نمیدونم چجوری خوابشو تنظیم کنم. وا ...

آره واقعا موثر ه 

یکی دو روز با استامینوفن بعد از ظهر خوابش کن تا تنظیم بشه بعدش دیگه نده