2777
2789

نخندیدنا من فردا لیسینینگ زبان امتحان همون (شنیداری ) دارم بعد اینکه با این مجازی خوندنا دقیقا یادم رفته چجوری گرفته میشه ؟یعنی سوالم اینه ک اون می خونه بعد بین گزینه ها اون چیزی ک می خونه رو علامت بزنم تا اینجا میدونم

بعد اینکه سوال دیگه ای هم میاره؟مثلا ی کلمه رو بخونه ما بنویسیم ؟

اون میخونه تو بایید علامت بزنی

چهار گزینه ایه

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مثلا یجوری حمله رومیخونه تو از اون حمله باید جواب رو پیدا کنی 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

آره امکانش هست هم تستی بده هم اینکه نیاز به نوشتن جمله و کلمه باشه 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
همین دیگه همینو موندم تو دو راهیی 🤐

خب برا ما ترکیبی میدادن

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
خودم دهمم سوال پرسیده بود ما باید جوش میدادیم بر اساس اون به سوال ج میدادیم شمارو نمد

جواب رو هم میخوند ؟یا بهتون گفته بود ک از ریدینگ و این جور چیزا میاد و بخونید ؟