2777
2789

ایشالا شادیاتون جبران کنم

انقده دلم خنک شد که نگو

🔪😬😤😁😁😁🤣🤣🤣

باشد تا درس عبرتی بشه برای آیندگان

حرصم خالی نمیشد اگر این تاپیک نمیزدم

ایشالا کاربریشم بترکه که آخرش این خیرش نگفت

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من داشتم می‌خوندم 

میشه بگی بعد اینکه شوهرش کرونا گرفت چی شد 

خیرش چی بود

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من تا اونجا خوندم که دخترش خوب شد شوهرش تب کرد دکتر گفت تست بدن

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

تو اون تاپیک خا دارن نفرینت میکنن میکنن جزیان چی بود

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

آخرش نگفت هر صفحه سه خط با جزئیات مینوشت

مثلا بجای صبحانه بردم میگفت چای آبمیوه نون پنیر گردو و زهر انار بردم

خون به جیگرمون کرد

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

واقعا چه کتر زشتیه گزارش میزنن خب دوس ندارین برین نخونین چرا تاپیکو میترکونین؟ این کار یعنی من ازاین تاپیک بدم میاد ن من میخونم ن بقیه حق دارن بخونن والسلام 😐

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  
تو اون تاپیک خا دارن نفرینت میکنن میکنن جزیان چی بود

من نبودم خو یکی دیگه بود