2777
2789
عنوان

مامانم عصر اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا ۵ ساعتو نیم میشه

بسه دیگه ۵ ساعت زیاد هست 

اول یه عکس بگیر از همینجایی که هستی تا یه موقع اگر گفتن رفتی فلان جا بتونی ثابت کنی 

الان یه پیام بده من خونه بودم دارم میام پایین ، ببین ری اکشنشون چیه بعدش برو پایین

خواهش میکنم برو پایین پیش خونوادت..الان خیلی نگرانن

اذیتشون نکن گناه دارن بنده خداها

آدمی را آدمیت لازم است، عود را گر بو نباشد هیزم است...سلامتی گل نرگس آقامون صاحب الزمان صلوات
انباری هستم الان  چرا خیلی زنگ زدن  و پیام دادن ولی جواب ندادم

چی شد آخرش 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چی شد آخرش 

ظهر اومدم پایین گفتن کجا بودی تا الان گفتم انباری گفتن راستشو بگو کاریت نداریم گفتم انباری بودم خداروشکر اونجا چندتا عکس گرفته بودم ساعتشو هم نشونشون دادم باور کردن 😂😂

گفتن ببخشید که باعث شدیم اذیت بشی دیگه منم بخشیدمشون

ظهر اومدم پایین گفتن کجا بودی تا الان گفتم انباری گفتن راستشو بگو کاریت نداریم گفتم انباری بودم خدار ...

😂😂تا روز بعد یعنی ب کلانتری جایی زنگ نزده بودن 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹