2777
2789

قلب نی نی تشکیل بشه. ۲بار قلب تشکیل نشد سقط شد. باز سوم خارج رحمی شد. الانم فقط یه لوله دارم ترخدا لرام دعا کنید. تمام ازمایشاتم سالم . دلیلشو پیدا نکردن 

چش۰م‌عزیزم مطمئنم‌اینبار حامله میشی یه نی تی سالم به دنیا میاری هر وقتم این نوشتمو دیدی دعام‌کن

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چش۰م‌عزیزم مطمئنم‌اینبار حامله میشی یه نی تی سالم به دنیا میاری هر وقتم این نوشتمو دیدی دعام‌کن

دعا کن فقط برام. ایشالله شما هم به خاسته قلبیت برسی. منم نی نی دار بشم. با قلبی شکسته برات دعا میکنم

عزیزم میشع بپرسم خارج رحمی چ علاعمی داشت ازکجافهمیدین

تو هفته ۵ خونریزی کردم . رفتم سونو داخلی نگاه کرد گفت تو لوله چپ گیر کرده بچه باید لاپرا کنی چون خونریزی داخلی هم کرده بودم

دعا کن فقط برام. ایشالله شما هم به خاسته قلبیت برسی. منم نی نی دار بشم. با قلبی شکسته برات دعا میکنم

من ایمان دارم عزیرم بارداری سالمی داری 🤗🤗

میشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده صحیح وسالم ممنونم   من مطمئنم خدا بهم یه بچه میده به همین زودی ،خدایا شکرت میدونم حواست هست
من ایمان دارم عزیرم بارداری سالمی داری 🤗🤗

یه پسر خوشکل

درد مقعد شدید داشتم لخاطر همین خودمم شک کردم تیییر میکشید و یبوست شششدید گرفتم 

میشع یه خ اهشی کن‌م ازت؟