2777
2789
ای جانم خیلی حس خوبیه پس اینروزا بغلش میکنی وای کی میرسه منم برسه اونروز بارداری سخته کلا پرازاسترس

استرسو  دور کن از خودت   قران ختم کن  براش تا موقع زایمان   هم خودت ارتمش میگیری  هم اون

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لذت ببر از این روز و شبات چیکار به گذر زمان داری  به این فکر کن الان توی وجودت دوتا قلب میتپه ...

اره دیگه ولی استرس مادرانه که نکنه چیزیش بشه خیلی بده 

راستی حرکتشو از هفته چندحس کردی

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
انجام دادم ولی چون بچه بالا بود وزنش ،ترجیح دادم سزارین شم.خصوصی سزارین شدم .خیلی خوب بود.شنبه عمل ش ...

خداروشکر همیشه سلامت باشی

وزنش چقدر بود؟

بالای ۴۵۰۰ قبول میکنن سز بشی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اون لحظه ک میاد بیرون چی

عزیزم ان شاء الله زایمانت راحت باشه 

فقط دل‌درد و کمردرد شدید داره 

ترستم برای الانه 

بری برای زایمان دیگه درد زایمان نمیذاره ترسی تو وجودت بمونه 

بعد اون موقع دوست داری زودتر بیاد 

بعدم که بیرون میاد تمام دردات تموم میشه 

راحت بچه رو بغل کن و شیر بده همین 

اول اینکه خدا کنارته دوم اینکه دکتر بالا سرته نمیذاره اتفاقی بیفته پس دیگه دلیلی برای ترس وجودنداره

عزیزم موقع زایمانت میشه پسر منو دعا کنی برای سلامتیش دعا کن بگو پسر رها 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

استرسو  دور کن از خودت   قران ختم کن  براش تا موقع زایمان   هم خودت ارتمش م ...

حتما عزیزم ممنون ایشالا زودنی نی توبغل کنی سالم وسلامت راستی بچه ات دختره یاپسز

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
اره دیگه ولی استرس مادرانه که نکنه چیزیش بشه خیلی بده  راستی حرکتشو از هفته چندحس کردی

بعد از انومالی    هفته ۲۰ اینا

بعدشم کلی گریه کردم

چراااگریه

ازشوق 

دیگه چیا بلدی؟ منم نزدیک زایمانم

من که خودم مجردم.😂

خواهرم که بچه اش به دنیا اومد مادرم این تمهیداتو انجام داد.😁

همینا بود دیگه‌...بیشتر بلد نیستم😁

دنیا دارِ مکافاته!                                                        نی نی یارحذف تایپک۲
حتما عزیزم ممنون ایشالا زودنی نی توبغل کنی سالم وسلامت راستی بچه ات دختره یاپسز

دخمله