2777
2789

افسرگیت در حد زیاد؟

من یه مدت افسرده و ناراحت بودم علائمش این بود که خیره به تلوزیون خیره میشدم یا تو اینه گریه میکردم کلا 

عصرا ک میشد میزدم شبکه خبر بی هدف  نگا نیکردم 

اعصابم ضعیف شده بود حوصله بیرون نداشتم تا میرفتم دوست داشتم بیام خونه 

اما خداروشکر من خودم باهاش جنگیدم تو اون مدت فهمیدم هیچکس نمیتونه به داد دل ادما برس جر خودش  پس خودمو پیدا کردم من بخاطر یه اتفاق اینطور شدم الانم کنار اومدم و الحمدالله 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

سلام 

من حدود ۷ سال از افسردگی شدید به مریضی های دیگه رسیدم 

فقط و فقط نماز اول وقت و نماز شب خوبم کرد 

بهت پیشنهاد میدم انجام بدی 

خداوند در قرآن به حضرت محمد ص خطاب کردن که نماز شب بخون تا به مقام رضایت برسی 

در مورد نمازم فرمودن شما رو از هرچیز منفی باز میداره 

افسردگی هم تجمع افکار منفی هستش که مطمئن باش با این نسخه نه فقط افسردگی بلکه تموم زندگیت درمون میشه 

التماس دعا یاحق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرگیت در حد زیاد؟ من یه مدت افسرده و ناراحت بودم علائمش این بود که خیره به تلوزیون خیره میشدم یا ...

سلام خوشحالم برات

من افسردگیم زیاده فکر میکنم همه کاریم کردم ولی درست نشده

دقیقا چه کاری انجام دادی

🌌
سلام  من حدود ۷ سال از افسردگی شدید به مریضی های دیگه رسیدم  فقط و فقط نماز اول وقت و نم ...

سلام دوست خوبم متاسفانه من حس انجام هیچ کاری رو ندارم

و واقعا اعتقادم به خدا کمرنگ شده ولی با این وجود همیشه ازش کمک میخوام نمیدونم کی کمکم میکنه...

🌌
سلام خوشحالم برات من افسردگیم زیاده فکر میکنم همه کاریم کردم ولی درست نشده دقیقا چه کاری انجام داد ...

سعی کردم عادت کنم دیگه سخت بود اما شدنی بود 

با خودم گفتم ارزش نداره میگذره و داره هم میگذره با غصه خوردن چیزی درست نمیشه  

افسردگیت ارثی یا اتفاقی چیزی برات افتاد یا کلا بی دلیل؟

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

ببین به نظرم قرص و اینا که جوابگو نیست من خودم با مشاوره خیلی بهترم شدم. دکترم خیلی کمک کرد دکتر جباری توی تهرانه اما من چون بهم دور بود آنلاین باهاش در ارتباطم حالا سایتشو میزارم برات امیدوارم کمکت کنه

https://dralirezajabbari.com/