2777
2789
عنوان

بارداری لطفا وارد شوید

345 بازدید | 49 پست

سلام خانوما شما تا آخر دوره بارداری چقدر وزن اضافه کردید ؟اگه خانومی هست که تو دوره بارداری اصلا تهوع استفراغ نداشته لطفا بگه جنسیت بچه اش چی بوده؟من خودم نه تهوع دارم نه استفراغ اصلا جنسیت بچه هم ان تی گفت ۹۰ درصد دختر خودمم تا الان ۱۰ کیلو چاق شدم هنوز هفته هفده هستم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی داری اضافه میکنی مواظب باش مسمومیت بارداری نگیری

😪وای چیکار کنم آخه فقط مثل خرس میخورم چه غلطی بکنم

من اصلا تهوع و حالتشم نداشتم از چیزی هم بدم نیومده بچم پسره از 65 کیلو هم الان که 37 هفتم شدم 82 کیلو 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
از بندگان برگزیده ای تهوع نداری...من داغونم داغون

اتفاقا کاش حداقل تهوع داشتم اینقدر خرس نمیشدم

😪وای چیکار کنم آخه فقط مثل خرس میخورم چه غلطی بکنم

نخور عزیزمن

ماه آخر پس میخای چقدر اضافه کنی 

مواظب باش بعد باید اینا رو کم کنیا

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید؟ ممنون دوستای خوبم.

عزیزم منم تهوع نداشتم بچه ام دختر بود اضافه وزنمم حدود 10 یا 12 کیلو بود .آبان امسال فارغ شدم .دیابت بارداری هم داشتم از اول بارداری انسولین میزدم.

Ich berge mich in deiner Hand
من اصلا تهوع و حالتشم نداشتم از چیزی هم بدم نیومده بچم پسره از 65 کیلو هم الان که 37 هفتم شدم 82 کیل ...

مشکلی برات پیش نیومده وزنت رفته بالا😪من خیلی میترسم اتفاقی بیوفته نمیدونم چیکارکنم

عزیزم منم تهوع نداشتم بچه ام دختر بود اضافه وزنمم حدود 10 یا 12 کیلو بود .آبان امسال فارغ شدم .دیابت ...

من قند ندارم خداروشکر ولی میترسم با این روش من هم قند بگیرم هم مسمومیت هم تیروئید نمیدونم چطوری کنترل کنم

مشکلی برات پیش نیومده وزنت رفته بالا😪من خیلی میترسم اتفاقی بیوفته نمیدونم چیکارکنم

عزیزم من زیاد اضافه نکردم من هفته دیگه زایمانمه شکمم هم بزرگ نیست 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼