2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

عزیزم میگم وقتی تایم تموم میشه آیا داخل ماشین یعنی دیواره هاش خیسه یا نه 

ظرف های شما هم خط و خش افتاده ؟

از چه شوینده ای استفاده می کنید کدوم مدل بوشه

بپرس

عزیزم میگم وقتی تایم تموم میشه آیا داخل ماشین یعنی دیواره هاش خیسه یا نه ،خود ظرف ها نه فقط دیواره های ماشین 

ظرف های شما هم خط و خش افتاده ؟

از چه شوینده ای استفاده می کنید کدوم مدل بوشه

عزیزم میگم وقتی تایم تموم میشه آیا داخل ماشین یعنی دیواره هاش خیسه یا نه  ظرف های شما هم خط و ...

سری هشت ... نه برای من خط و خش نبود .. از قرص هوم پلاس .. تایم 45و نصف قرص میذارم .. معمولا شب روشن میکنم و درش باز میذارم تا صبح کامل خشکه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
خوب باید بوش داشته باشین تا بتونین جواب بدین😄

کلا اخه همه ظرفشویی ها مثل همه 

زیاد فرقی نداره 

کلا درشو یه ساعت بعد از تموم شدن باید باز کنی ولی باز رطوبت داره ک فورا هم خشک میشه 

برای شوینده هم فینیش میگن خوبه ولی قرصاشو میزاشتیم بعضی موقع بعدش ضرفها بوی بد میداد 

الان پریل استفاده میکنیم 

عزیزم میگم وقتی تایم تموم میشه آیا داخل ماشین یعنی دیواره هاش خیسه یا نه ،خود ظرف ها نه فقط دیواره ه ...

خط و خش افتادن رو قاشق ها وچنگال ها وبعضی از بشقاب های که قابل شستو تو ماشین نیستن  بله خط و خش افتاده . نحوه چیدمان ظرف هم البته مهم . ما قرص فینیش استفاده میکنیم جلا دهنده هم فینیش .خیس خیس که مرطوب دیگه .مگه درب ماشین اتومات باز نمیشه؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
سری هشت ... نه برای من خط و خش نبود .. از قرص هوم پلاس .. تایم 45و نصف قرص میذارم .. معمولا شب روشن ...

از من هم سری ۸ هست ولی تایم رو نمی تونم خودم انتخاب کنم که 

قرص هوم پلاس راضی هستی بعد با نصف قرص یه ماشین پر ظرف تمیزمیشه

جلا دهنده جدا نمیریزی هفته ای چند بار روشن میکنی 

راستی اگه بخوای ظرف ها رو جمع کنی و هر چند روز روشن کنی ماشین بو نمیگیره 

خط و خش افتادن رو قاشق ها وچنگال ها وبعضی از بشقاب های که قابل شستو تو ماشین نیستن  بله خط و خش ...

نه برای من باز نمی شه سری ۸ هم هست شاید هم میشه من بلد نیستم ولی نصاب هم چیزی نگفت قرص فینیش مگه احتیاج داره به جلادهنده جدا 

خوب از کجا بدانیم کدوم قاشق چنگال ها رو میشه داخل ماشین شست 

نه برای من باز نمی شه سری ۸ هم هست شاید هم میشه من بلد نیستم ولی نصاب هم چیزی نگفت قرص فینیش مگه احت ...

والا میکن نداره ولی من یه جایی خوندم استفاده جدا برای طول عمر ماشین خوبه .قاشق ها رو نمیشه فهمید اما بشقاب زیرشون علامت استفاده یا عدم استفاده رو دارن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081