2777
2789
یه سوال  تایمای ماشین چقدره؟ برای ما ۲:۳۰  ۳ ساعت  کم ترینش ۱:۴۰

اره واسه ما هم همینه ولی بعضی ها میگن تایم ۴۵ دقیقه نمی دونم چطور تایم میدن 

اخه برای من عجیبه که طرف ها خشک خشک ولی ماشین خیسه

والا میکن نداره ولی من یه جایی خوندم گذاشتنش برای طول عمر ماشین خوبه .قاشق ها رو نمیشه فهمید اما بشق ...

ببخشید متوجه نشدم  چی برای طول عمر ماشین خوبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید متوجه نشدم  چی برای طول عمر ماشین خوبه ؟

جلادهنده جدا بریزی تو ماشین

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
اها من نمیریزم شاید برای اونه که خط و خش افتاده

نمیدونم . شاید

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
از من هم سری ۸ هست ولی تایم رو نمی تونم خودم انتخاب کنم که  قرص هوم پلاس راضی هستی بعد با نصف ...

تایم کویک 45میزنم بله تمام سه طبقه پر میکنم هفته ای دوبار میشوره ... با نصفحه عالی میشه روی خود قرص جلادهنده داره

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
شما می ریزی جدا  چه طرف هایی استفاده می کنید داخل ماشین از نظر جنس میگم

والا تقریبا همه ظرف ها رو میشوریم همه رو از کاسه بشقاب بگیر تا قابلمه . البته بهتر ظروف چوبی نزار . چون به مرور خراب میشه . ظروف پلاستیکی هم حتما نگاه کم ببین علامتش پشتش هست بانه . من یه بار ظروف ادویه مون رو گذاشتم بعد اتمام شستشو سایزشون نصف شده بود کلا. یا بار سینی  سبز رنگ گذاشتم بعد اتمام شستشو نارنجی بهم تحویل داد ظروف رویی هم معمولا چون ماشین نمک داره کدر میشن کریستال ها رو هم باید تو تایم کم بزاری .چون زود خش میفته بهتره به نظر کلا کریستال نزاری ما نمیزاریم

تایم کویک 45میزنم بله تمام سه طبقه پر میکنم هفته ای دوبار میشوره ... با نصفحه عالی میشه روی خود قرص ...

آها خوب کوییک نصاب گفت زیاد استفاده نکنید به موتورش فشار می یاد هوم پلاس چند می خرین به نظرتون پریل بهتر نیست 

آها خوب کوییک نصاب گفت زیاد استفاده نکنید به موتورش فشار می یاد هوم پلاس چند می خرین به نظرتون پریل ...

نه اونی که به شما گفتن اقتصادی سه ساعتشه .. وگرنه 45دقیقه اکثر میشورن ... بله خیلی خوبه قیمتشو نمیدونم ولی میدونم  قرصش  ازهمه مناسب تره و کیفتش خیلی خوبه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
نه اونی که به شما گفتن اقتصادی سه ساعتشه .. وگرنه 45دقیقه اکثر میشورن ... بله خیلی خوبه قیمتشو نمیدو ...

مدل ماشین شما کدوم مدل بوش منظورم شماره سریالش