الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما می ریزی جدا چه طرف هایی استفاده می کنید داخل ماشین از نظر جنس میگم
والا تقریبا همه ظرف ها رو میشوریم همه رو از کاسه بشقاب بگیر تا قابلمه . البته بهتر ظروف چوبی نزار . چون به مرور خراب میشه . ظروف پلاستیکی هم حتما نگاه کم ببین علامتش پشتش هست بانه . من یه بار ظروف ادویه مون رو گذاشتم بعد اتمام شستشو سایزشون نصف شده بود کلا. یا بار سینی سبز رنگ گذاشتم بعد اتمام شستشو نارنجی بهم تحویل داد ظروف رویی هم معمولا چون ماشین نمک داره کدر میشن کریستال ها رو هم باید تو تایم کم بزاری .چون زود خش میفته بهتره به نظر کلا کریستال نزاری ما نمیزاریم
لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم. حرفی داشتی اینجا بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
آها خوب کوییک نصاب گفت زیاد استفاده نکنید به موتورش فشار می یاد هوم پلاس چند می خرین به نظرتون پریل ...
نه اونی که به شما گفتن اقتصادی سه ساعتشه .. وگرنه 45دقیقه اکثر میشورن ... بله خیلی خوبه قیمتشو نمیدونم ولی میدونم قرصش ازهمه مناسب تره و کیفتش خیلی خوبه
خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …