2777
2789
عنوان

بعد3سال مامان شدم😍😍😍

1395 بازدید | 33 پست

بالاخره بعدسه سال بااولین ای یوای مامان شدم 😭

ایشالا قسمت همه منتظرا 🤲

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم مبارک باشه..خب حالا از این بعد ویارش اذیتت میکنه🤣🤣منم منتظر بودم الان ک هفته هشت هستم دارم به فنا میرم...شوهرمم فک کنم ی جورایی به غلط کردن افتاده🤣🤣🤣

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..

مبارکت باشه🌺🌸❤🐣

انشاالله تا آخر امسال دامن همه منتظرا سبز بشه بحق حضرت زهرا(س)🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
عزیزمممم مبارک باشه..خب حالا از این بعد ویارش اذیتت میکنه🤣🤣منم منتظر بودم الان ک هفته هشت هستم دار ...

الهَی عزیزم😂😍

مبارکت باشه🌺🌸❤🐣 انشاالله تا آخر امسال دامن همه منتظرا سبز بشه بحق حضرت زهرا(س)🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون گلم. ایشالا🤲🤲

عزیزمممم مبارک باشه..خب حالا از این بعد ویارش اذیتت میکنه🤣🤣منم منتظر بودم الان ک هفته هشت هستم دار ...

اگر اشتها نداری غذا بخوری یا تهوع بهت دست میده کره و مربا بخور 

خودم تنها چیزی که میتونستم بخورم همین بود

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
اگر اشتها نداری غذا بخوری یا تهوع بهت دست میده کره و مربا بخور  خودم تنها چیزی که میتونستم بخو ...

فعلا با نون پنیر   وخیار‌گوحه زندم..🥺🥺امروزم سالاد خوردم..شوهرم اعصابش خورد میشهرمن نمیتونم غذا بخورم..خب‌مگ دست خودمه..هی میگه ضعیف میشی..ولی خب چیکلرکنم...مربا و از چیزای شیرین بدم اومده...دیروز‌فقط سه چهارقاشق عدسی خوردم و دیگ میوه و سالاد میلم میکشه‌فقط...میگم خدایا تا کی ادامه داره این وضع؟؟😟😟😟بعنی تا چند ماهگی هست معمولا؟؟

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..