2777
2789
عنوان

انرژی مثبتا میاید لطفا🥲

170 بازدید | 21 پست

بچه ها چیکار میکنید که حرف دیگران براتون اهمیتی نداره؟

خسته شدم بس که فحش شنیدم بس که نفرین شدم امروز از صبح مامانم بخاطر پوستم که جوش داره کلی نفرینم کرده که الهی که هیچوقت تو زندگیت خیر نبینی الهی هیچوقت خوشی نبینی که به پوستت نمیرسی خاستگار نداری از دیشب شام و ناهار نداشتیم داشتم میمردم از گرسنگی اومدم فرنی درست کنم فرنیو خالی کرده تو سطل زباله که میخوری بدتر جوش میزنی چرا شیرو حروم میکنی الهی درد بگیری خبر مرگت بیاد تا انقد آشغال نخوری چرا غذا درست نمیکنی ماام بخوریم به شکمت کارد خورد🥲

مشکل من حرفای مادرم نیست مشکل روانی داره و عقده ها و کمبوداشو سر من خالی میکنه فقط بگید چیکار کنم حرفاش رو من تاثیر بدی نزاره فکرمو درگیر میکنه چیزی از درسامم نمیفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نامادری برام نامادری تره هیچوقت نمیبخشمش بخاطر بلاهایی که سرم آورده

سعی کن مستقل بشی و تا حد امکان ازش دوری کنی چون خیلی سَمی هست مادرت 

کاش کسایی که مشکل روانی دارن بچه دار نشن چون فقط گند میزنن تو زندگی بچشون😑

این مامانت نیست. تو زندگیتو جدا کن عزیزم تا اون هرچی دلش میخواد حرف بزنه برای خودش. نمیتونی مامانتو ...

یه برادر و پدر ناتنی تعصبی دارم که نمیزارن بدون اجازه یک لیوان آب بخورم چه برسه به این که مستقل زندگی کنم مامانمم تحت نظر روانپزشک بود یه زمان ولی دیگه نمیره و خیلی بدتر شده هرروز داره آه و ناله و نفرین میکنه بچه هاشو خانوادشو که من زندگی خوبی ندارم نمیدونم از دستش چیکار کنم دیگه👩🏻‍🦯

فدات بشم اخلاقش بده نمیتونی تغییر بشی ولی سعی کن ی مدت اونجوری که اون میخاد باشی ب حرفاش گوش کن اروم باش تابتونید کنارهم خوش باشین اون دلسوزت هست ولی بلد نیست چجوری حرفش رو بزنه فقط نفرین و هوار میزنه سعی کن باهاش مهربونتر برخورکنی ب حرفاش گوش کن واسه زیبایی خودت ب پوستت برس حالتو خوب میکنه. ازداروخونه ژل شستشوی صورت بگیر واسه پوست چرب ..تغدیتم مراقب باش عزیزم 

عزیزم من خیلی راجع ب پوست و محصولات مراقبتی میخونم و تست میکنم یه پیج هم دارم تو اینستا اگه دوست داری آیدی پیجما بهت بدم تو دایرکت بهت مشاوره رایگان میدم

میشه برای بر آورده شدن حاجتم یه صلوات بفرسی  
سعی کن مستقل بشی و تا حد امکان ازش دوری کنی چون خیلی سَمی هست مادرت  کاش کسایی که مشکل روانی د ...

اصلا امکان مستقل شدن ندارم یک  پدرناتنی و برادر تعصبی دارم که آب بدون اجازشون نمیتونم بخورم تو یه سال تنهایی نهایتا بتونم پنج شیش بار بیرون برم اونم در حد مغازه ...

یه برادر و پدر ناتنی تعصبی دارم که نمیزارن بدون اجازه یک لیوان آب بخورم چه برسه به این که مستقل زندگ ...

رفتار بد پدرناتنی ات و مشکلات زندکی ازمادرت یک ادم خشن ساخته خیلی براش ناراحت شدم عزیز دلم تو کنارش باش سعی کن ب ارامش دعوتش کنی ب حرفاش گوش کن تا حال خودتو بد نکنه برای ارامشت صلوات فرستادم

فدات بشم اخلاقش بده نمیتونی تغییر بشی ولی سعی کن ی مدت اونجوری که اون میخاد باشی ب حرفاش گوش کن اروم ...

جوشام بخاطر کبد چربه فکر میکنم چون اصلا خوراکی مضر نمیخورم شوینده و کلی محصولات مراقبت پوستی دارم ولی هیچ کاری نکردن که هیچ بدترم شدن مرسی از نظرت♥