2777
2789

پسرم یکشنبه شب تبش خیلی بالا رفت، تا سه شنبه هی تبش بالا و پایین میشد، سه شنبه صبح تبش قطع شد همزمان دونه های قرمز تو صورتش دیده شد و بعد هم این دونه ها شکم و پشتش رو گرفت. امروز دونه ها کم شدن. پسرم شدیدا بی میل هست، بینیش هم کمی گرفته. گلوش هم ملتهب شده بود، دکتر تست گرفت و گفت ویروس هست و نیاز به آنتی بیوتیک نداره

کسی همچین تجربه ای داشته؟علایم رزولا همینا هستن؟

در ضمن دکتر هم بردم، اما تجربه دوستان معمولا بیشتر به درد میخوره، از سرخک و آبله مرغان میترسم، میترسم چیزی باشه و من آگاه نباشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد طول نمیکشه. هرچی خودت زودتر بهش غذا بدی و مایعات، زودتر خوب میشه. خوابشم بخاطر بیحالیشه. ویروس ...

ممنون عزیزم

دیروز بعد دونه های قرمز ترسیدم گفتم نکنه سرخک باشه سرچ کردم رسیدم به رزوئولا، اما هنوزم میترسم

ممنون عزیزم دیروز بعد دونه های قرمز ترسیدم گفتم نکنه سرخک باشه سرچ کردم رسیدم به رزوئولا، اما هنوزم ...

خواهش میکنم. دونه های قرمزی که بعد قطع شدن تب شروع میشه حتما روزئولا ست. سرخک طولانی تره مدتش. اولش چند روز شبیه سرماخوردگیه سرفه و آبریزش و اشک ریزش بعد دهنش دون دون سفید میزنه بعد دونه های قرمز از فرق سرش شروع میشه به کل بدن.

خواهش میکنم. دونه های قرمزی که بعد قطع شدن تب شروع میشه حتما روزئولا ست. سرخک طولانی تره مدتش. اولش ...

مرسی عزیزم

ببخشید سرگرم پسرم شدم

یادم رفت بگم پسرم اسهال هم میشد، جوری که باسنش سوخته بود بنده خدا، دکتر پماد داد و با اون رو به بهبودیه

خدایی نکرده تشنج اینا نکرد که؟ الان اصلا تب نداره میترسم تو خواب تبش بره و نفهمم، این روزها مدام چک ...

نه گل 

بچه اتون خوب شده 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦