maryam_banoo32 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 73 عنوان کمکم کنین 213 بازدید | 15 پست دوستان ببخشید برای تسکین درد توی رابطه چکار کنم؟! 1400/10/24 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حصار_تنهایی_من عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1337 بگو آروم کارشو انجام بده اغلب وقتی امیدت را از دست میدی و فکر میکنی این آخر خطه ، خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه : آرام باش عزیزم این فقط یک پیچ بود نه پایان!!!!
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 ژل خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
fafamomo عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 60 استفاده از ژل/ آمادگی کامل شما ازنظر روانی و جسمی/اگر حل نشد به پزشک زنان مراجعه کنین معاینه بشین اگر باز نشد به س ک س تراپ مراجعه کنین.
maryam_banoo32 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 73 بگو آروم کارشو انجام بده همیرم رعایت میکنه ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم برای همین همسرم انگار سرد شده
دلسوزهمه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6503 همیرم رعایت میکنه ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم برای همین همسرم انگار سرد شده خودتو شل کن و به دردش فکر نکن...عضلاتت رو شل کن و خودتو در اختیارش بزارازژل روان کننده استفاده کن خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی
maryam_banoo32 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 73 ممنون از همه دوستان از ژل استفاده نکردیم شاید حل شد ممنون از لطفتون
maryam_banoo32 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 73 خودتو شل کن و به دردش فکر نکن...عضلاتت رو شل کن و خودتو در اختیارش بزار ازژل روان کننده استفاده کن مشکلم همینه همسرم میگه منقبض میشهخودمو راحت نمیزارم همش پر استرس نگه داشتم
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 همیرم رعایت میکنه ولی اصلا نمیتونم تحمل کنم برای همین همسرم انگار سرد شده چرا درد داری معمولا فقط با اولین رابطه درد داره خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
دلسوزهمه عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 6503 مشکلم همینه همسرم میگه منقبض میشه خودمو راحت نمیزارم همش پر استرس نگه داشتم رو خودت کارکن و این لذت رو ازخودت دریغ نکناولشم سعی کن خودت ارضا بشی تا رحم لزج بشه و راطه درد نداشته باشهببخشید که واضح بیان کردم خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی
الله۱۱ عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 22 ژل روان کننده سلام عزیزم میشه با اجازه ی استارتر محترم نی نی یار ۵ رو تگ کنید کاربریم پاک شه بسیار ممنونم بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم