2777
2789
عنوان

چیکار کنم من ؟ 😔

138 بازدید | 13 پست

خانما من خیلی دختره ساده زیستی ام . همیشه به کمترین ها قانع بودم از همون بچگی که حتی اسباب بازی نمیخریدم و لباس خواهرام رو تنم میکردن . 

خسته شدم . یه لباسو ۵/۶ سال میپوشم 

شاید باورتون نشه ولی لباسی که الان تنمه برای ۱۶ سالگیمه الان ۲۱ سالمه. من رشد میکنم این لباسا هم گشاد تر میشن😑

لباس زیر دو تا دارم اون یکی رو میشورم اون یکی رو میپوشم اون یکی خشک شد عوض میکنم و همینطور ♻️ 

خسته شدم . خانواده ام بهم اهمیتی نمیدن و برام خرج نمیکنن

چیکار کنم ؟ چه راهکاری دارین 

فقیر نیستیم ، مامان بابام خسیسن همش پول جمع میکنن پس انداز میکنن میترسن از آینده میترسن پیر شن و بی پول . بابام تا یه زره حسابش خالی میشه عصبانی و نا مهربون و بد اخلاق میشه . بیشتر واسه همینه از خرید بدم میاد هیجی نمیخرم . اجازه نمیدن برم سره کار.

ترو خدا راهکاری دارین بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطط سخته بنظرم باهاشون صحبت کن این برخوردا اعتماد ب نفس آدم و میاره پایین اصلا مشکلات جدی درست میکنه. ببین خودت میتونی کار در منزل انجام بدی و یا ی کسب و کار اینترنتی بکنی مثلا ادمین ی پیجی بشی و هزاران کار دیگه. ازشون ی مقدار پول بگیر برای چیزهای مختلف و برای خودت پس انداز کن نیاز هاتو برآورده کن 

پیله ات را بگشا،تو به اندازه پروانه شدن زیبایی.... یک بار هم شده جلوشون بایست و برو سر کار احساس می ...

چه جمله ی زیبایی 🙏خیلی جلوشون وایسادم . دعوا و داد و بیداد 

من زن عموی جوان ۲۷ ساله ندارم  ولی کاش داشتم💕

نه حالا نگفتم خوده خودشی چون اون جدیدا با لج کردن و اصرار به خواسته هاش میرسه 

ولی شرایطش مشابه شماست 

نمیدونم پدر مادرش دقیقا چی میخوان از این دنیا 

دختر جاری من کنکور خوند فرهنگیان قبول شد میگفت من سرکار نرم از دست اینا پیر میشم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
شرایطط سخته بنظرم باهاشون صحبت کن این برخوردا اعتماد ب نفس آدم و میاره پایین اصلا مشکلات جدی درست می ...

یه مدت کار در منزل گرفت مامانم برام گلدوزی بود روی لباس مجلسی . خیلی شلوغ و سخت بود چشمام درد میگرفت .گذاشتمش کنار 

حتما میرم دنبال یه کار مجازی ممنونم از راهنماییتون 🙏🙏🙏

باید هی بری رو مخشون ،،میخوان راضی باشند می‌خوان نباشن وگرنه تا ابد همینطوری،،راستش من یه مادرم به دخترم زیاد خرید نمی‌کردم اما انقد رفت رو مخم تا به خودم اومدم البته دعوام نکنی،،اما اگر سختگیری نکنی تا آخر عمر همینی دیگه تصمیم گرفتم برا دخترم ۱۵سالشه به اندازه نیاز خرید کنم ،،ما البته زیر فشار قسط بودیم اما خدا رو شکر تموم شد اولین قدم براش گوشی خریدم تا عید میز تحریر و لباس تقریبا خوب میخرم چون هی یادآوری میکرد و غر میزد

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍