2777
2789

یعنی چی؟

من اینو متوجه نمیشم 

من یه بار تو یه جمع هم سن و سال بودم که  یه آقایی با یه تشبیه به یه موضوعی منو مسخره کرد در حد یه کلمه 

من واکنش آنچنانی نشون ندادم 

به نظرم ادم درستی نبود و نباید دنبال دردسر میرفتم

خودم راضی بودما ولی اطرافیانم میگفتن چرا دهن شو گل نگرفتی

چرا جوابشو ندادی و از این حرفا تا حدی که من شک کردم که کارم یعنی اشتباه بود؟؟ و ذهنمو درگیر کرده 

خیلی اهل درگیر کردن خودم با حرفای دیگران نیستم یعنی واقعا نظر دیگران در مورد خودم برام اهمیتی نداره 

ولی باید در برابر نظراتت دیگران واکنش نشون داد 

اگر اره

باید چی گفت من نمیدونم اینجا مینویسن طرفو شستم و پهنش کردم یعنی چیکار کرد دقیقا ؟

البته من بیشتر منظورم از طرف آقایونه اگر یه آقا طرف ات باشه چه میکنی؟

نظرتون رو میخوام بدونم یعنی من الان به خودم بی احترامی کردم  چون با اون شخص برخورد نکردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شیر وقتی پشه میشینه روش برمیگرده سمتش که نگاش کنه یا حسابشو برسه؟ قطعا نه پس بیخیال حرف بقیه منم مثل توام😌

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂

شستن و پهن کردن ک همیشه بی احترامی نیست 

گاهی با یک جمله طرفو مچاله میکنی ولی هیچ فحاشی در جمله ت نیست 😊

و بله من در ثانیه جواب طرفو میدم هر کیم میخواد باشه مهم نیست 

بنظر من بستگی به موقعیت و طرف داره.وقتی خودت تشخیص دادی طرفت ادم جالبی نیس، کار درست همون بوده بنظرم ...

خودم مطمئن بودم ولی انتقاد و اطمینان ادنا از اینکه رفتار من اشتباهه 

منو دچاز تردید کرد

پس میگید باید برخورد کرد  چطور؟

خيلی محترمانه بگید که با نظرش موافق نیستید با متوجه متلکشون شدید با بنظرتون ایشون اجازه دخالت ندارن 

با ادب و متانت و صبوری جواب بدی هم کلاس و شخصیت داره هم کسی جرعت نمیکنه تکرار کنه

یه شیر وقتی پشه میشینه روش برمیگرده سمتش که نگاش کنه یا حسابشو برسه؟ قطعا نه پس بیخیال حرف بقیه منم ...

چه تعبیری💎

فقط مشکل اینجاست اطرافیانی که باهام هستن از این تعبیر بی اطلاع هستن 

و میگن از ضعف اینکار کردی نه از قدرت

یعنی خواستن تحقیرت کنن، پارشون کنی🤣

من ۱۲_۱۳سالم بود، بخاطره اینکه پسره فامیل دورمون که بالای ۲۰سالش بوده,دماغم رو مسخره کرده،

سر تا پا یه نگاهی بش انداختم و تمام مشکلاتش رو کوبیدم تو سرش😬

بدبخ دیگه اون طرفا پیداش نشد

شستن و پهن کردن ک همیشه بی احترامی نیست  گاهی با یک جمله طرفو مچاله میکنی ولی هیچ فحاشی در جمل ...

رمز موفقیتتون چیه؟

باید چیکار کنم که بتونم جواب دیگران رو بدم؟

راستش من شدیدا از تنش اجتناب میکنم

یه شیر وقتی پشه میشینه روش برمیگرده سمتش که نگاش کنه یا حسابشو برسه؟ قطعا نه پس بیخیال حرف بقیه منم ...

چرا حس کردی شیری؟

شاید از دید بقیه ی پشه باشی ک میزاری هر کی هر کنایه ای بارت کنه