روزگار میخواهد به تو یک درس بزرگ بدهد. مشکلاتی را به سمتت روانه خواهد کرد که تو را خواهد ترساند. در آن لحظات به یاد این فال بیفت و آرامش بگیر. آن سد را ببین در فنجان همان سد نمیگذارد گزندی به تو برسد، ان فقط یک هشدار است که بی مهابا عملی انجام ندهی که تقدیر نیست سیل مشکلات تو را در خود غرق کند اما اگر بی مهاباب عمل کنی چه بسا غرق شوی . چه آهوی زیبایی در فنجانت افتاده! به تو تبریک می گویم همسر خوبی نصیبت شده یا خواهد شد. قدرش را بدان همسری زیبا، با وفا و محبوب که هرکجا باشی دل نگرانت خواهد بود . تا ۲۱ ماه دیگر در شرایط خطرناکی قرار خواهی گرفت که جانت به خطر خواهد افتاد. آن روز هوا آفتابی خواهد بود . در شروع روز باخودت فکر خواهی کرد که چه روز خوبی دارم. اما درست همان روز خطری در کمین توست. چتر نجاتی که در فنجان میبینم خبر از آن دارد که اگر سریع عکس العمل بخرج دهی میتوانی از این خطر رهایی یابی . در فالت کفش میبینم. دیدن کفش در فنجان برای مرد خبر از زنی زیبا رو و کدبانو می دهد زنی که موجب آسایش و آرامش می شود و برای زن بدست آوردن نیروست که این نیرو می تواند از طریق ثروت نیز به او برسد. شاید ارث خوبی هم در پیش رو داشته باشد
من که کلا معتاد مهتاب هستم. یعنی روزی یه بار بهش زنگ نزنم روزم شب نمیشه. کلا استرس منو کم میکنه. من خودم هی خیالبافی میکنم و کلافه میشم. ولی زنگ میزنم تمام بد و خوبهارو که میفهمم راحت میشم و آرامش میگیرم. شاید همون لحظه ناراحت بشم ولی بهتره از استرسه. 09196518128