2777
2789
عنوان

تیغ زدن به ابروی دختر ۶ ساله ام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2441 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مژه هامو از ته زده بودم زناکه صحبت کرده بودن مژه رو نمیدونم چیکارکنی پرپشت میشه منم قشنگ از ته ز ...

😂🤣🤣🤣🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️در اومد مثل قبل 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
عب نداره در میاد منم بچه بودم دیدیه بودم با قیچی تاج ابرو رو کوتاه میکنن قیچی ابرو رو رو برد ...

بابا کل ابرو زده فقط تاجشون مونده 😔

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
بابا کل ابرو زده فقط تاجشون مونده 😔

از ابروهاش عکس میتونی بدی؟ 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
اره کم پشت تر شد😄

وووی🙆‍♀️🙆‍♀️😂😂💣

دعواش نکردم فقط نشستم یک ساعت گریه کردم 😔

میفهمم حتما خیلی شوکه شدین 

ولی غصه نخور انقدر پر پشتتر در میاد    تو این سن قوه تخیل قوی دارن و با خودشون حرف میزنن برای همین گاهی ۲۰ روز کامل عاقل و بالغن و یهو چندروز مثل ۲ سالگی شون گیج میشن  

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
ای داد بیداد امان از دست بچه های شیطون و فضول، دوتاش هم خودم دارم

از مادری خسته شدم از وقتی کرونا اومده دیونه ام کردن یا دعوا میکنن یا شیطنت رفتم دکتر کلی ویتامین داده بهم ب ۱ ب۶  ب ۱۲ از بس عصبی میشم 

پسرمنم همین کارو کرده بود فقط دوتا دم کوچولو داشت ابروهاش دقیقا شده بود عین این چینیا😂😂

اخه من پسر عمم ابروهاش پیوندی بود یکم و پرپشت ولی قشنگ بود خدایی به صورتش میومد 

نمیدونم فازش چی بود اینکارو کرده بود😂 باز اگه دختر بود یه چیزی ولی پسر ۱۲_۱۳ ساله نوبره دیگه😂🍃

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش
زود در میادنگران نباش.پسرمنم اومده بود ابروهاشو باتیغ زده بود فقط دم دوتا ابروشو گذاشته بود منم حال ...

آفرین همین کارو انجام میدم ممنون که گفتی

اخه من پسر عمم ابروهاش پیوندی بود یکم و پرپشت ولی قشنگ بود خدایی به صورتش میومد  نمیدونم فازش ...

پسرمنم ابروها پیوندی قشنگی داره .میگفت چرا ابرو دوستام این شکلی نیست ازابروهام خوشم نمیومد اینکارش کردم