یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مژه هامو از ته زده بودم زناکه صحبت کرده بودن مژه رو نمیدونم چیکارکنی پرپشت میشه منم قشنگ از ته ز ...
😂🤣🤣🤣🙆♀️🙆♀️🙆♀️در اومد مثل قبل
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
ولی غصه نخور انقدر پر پشتتر در میاد تو این سن قوه تخیل قوی دارن و با خودشون حرف میزنن برای همین گاهی ۲۰ روز کامل عاقل و بالغن و یهو چندروز مثل ۲ سالگی شون گیج میشن
پسرمنم همین کارو کرده بود فقط دوتا دم کوچولو داشت ابروهاش دقیقا شده بود عین این چینیا😂😂
اخه من پسر عمم ابروهاش پیوندی بود یکم و پرپشت ولی قشنگ بود خدایی به صورتش میومد
نمیدونم فازش چی بود اینکارو کرده بود😂 باز اگه دختر بود یه چیزی ولی پسر ۱۲_۱۳ ساله نوبره دیگه😂🍃
اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش