2777
2789

😢😢😢

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

من وقتی هفت ماهم بود زبونم باز شد نه ماهگی شعر می‌خوندم کلا خیلی حرف میزدم و میزنم خیلی میخندم و وقتی بزرگ شدم هم همینطوری بودم خیلی با همه شوخی میکردم خیلی میگفتم خیلی می‌خندیدم و از این حالتم راضی بودم همه چی از ته اعماق وجودم بود 

بعدش عاشق یکی شدم ولی طرف مقابلم از من خوشش نمیومد فکر کردم به خاطر این شخصیتمه که ازم متنفره 

پارسال یه مدت شد که خود خوری کردم حتی وقتی قلقلیم میکردن هم نمی خندیدم یه هفته شده بود. که یه شب مامانم گریه کرد میگفت نمیتونی به من بگی چته بیا ببرمت دکتر افسرده شدی بعدش بعدش فهمیدم که نمیتونم به خاطر اینکه یکی نگام کنه مامانمو به گریه بندازم 

از فرداش برگشتم به قبل همش می‌خندیدم حتی بیشتر از قبل ولی هیچی از ته دل نبود هیچی هیچی 

حتی بیخودی میخندیدم یهو میزدم زیر خنده بعدش شبا میومدمو زار میزدم 

امشبم حالم بده همونی که دوسش دارم بهم که خیلی دیوونه ای کی میاد تو را بگیره از کدوم تیمارستانی تو را آوردن اره به شوخی بود اره اینو من از هزار نفر میشنوم ولی نمیتونستم تحمل کنم که اونم داره اینا را بم میگه چشام پره اشک‌ شد به هوای دستشویی رفتم یه دل سیر گریه کردم 

نمیدونم فهمید یا نه که گریه کردم اصلا برام مهم نیست اصلا 

فقط دلم برای خود قبلیم تنگ شده 

ببخشید وقتتون را گرفتم حالم خیلی بد بود باید به یکی اینا را میگفتم خالی میشدم دوستم بیرون بود گفتم شبشو خراب نکنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراعزیزم

اولین پیامم را بخون 😢

من وقتی هفت ماهم بود زبونم باز شد نه ماهگی شعر می‌خوندم کلا خیلی حرف میزدم و میزنم خیلی میخندم و وقت ...

بهش بگو من دوس دارم تو زندگی شاد باشم بگم بخندم مگه تو .خوشحالیمو نمیخوایی 

بهش بگو من دوس دارم تو زندگی شاد باشم بگم بخندم مگه تو .خوشحالیمو نمیخوایی 

مشکلم اینه که طرف مقابلم نمیدونه دوسش دارم یعنی اعتراف نکردم و نمیتونم هم بکنم چون میترسم 

ناراحت نباش من عاشق همچین ادمایی هستم مطمعنم اون شخص هم از شما خوشش اومده اینطوری خواسته باهات حرف ب ...

شاید نمی‌دونم واقعا خیلی دوسش دارم ولی نمیتونم بش اعتراف کنم همیشه اذیتم می‌کنه 

دوستام بهم میگن دوست داره 

ولی خب قابل باور نیست

ولی من اعتراف کردم رفت🥺🥺🥺😔😔😔

عزیزم ولی من اگه بش اعتراف کنم نمیره چون پسرخالمه میمونه و تا آخر حرصم میده