2777
2789
عنوان

با این دوستم چیکار کنم؟؟؟؟

165 بازدید | 19 پست

سلام دوستان میشه لطفا یه مشورتی باهام بکنین

من یه دوستی دارم که خیلی اتفاقی هم دوست شدیم

تو مدرسه همش ازش تو سری میخوردم همش منو اذیت میکرد تا وقتی که کرونا اومد و مدرسه ها مجازی شد

تا سه سال ازش خبر نداشتم بعد این سه سال شماره منو پیدا کرد بهم پیام داد

از وقتی بهم پیام داده همش در اختیار اونم هر 12 ساعت روز بهم زنگ میزنه پیام میده جوابشم ندم فکر میکنه برام مهم نیست بهش بر میخوره

تا الان حدود 20 بار دعوای حسابی کردیم

منو کرده سطل آشغال خودش همش میاد درد و مرز هاشو میریزه تو من خالی شه 

همش بهم پز های الکی میده در حالی که من اصلا اینطوری نیستم

همش حرف حرف اونه من نظرمو میگم میگه تو میخوای بگی تو از من بهتری

هر چی میشه بهش بر میخوره همش براش سوء تفاهم میشه

هر سری بهم پیام میده حالمو خراب میکنه یا پز میده یا مشکلاتش رو میگه

منم افسردگی دارم دوست ندارم زیاد با کسی تو رابطه باشم ب خصوص این جور آدم ها

از این گذشته خیلی ببخشید منحرفه همش حرف های بد میزنه منم میگم این حرفارو نزن بازم بهش بر میخوره دعوا شروع میکنه منم داره کم کم میکنه عین خودش

چند بار اومدم بهش بی محلی کنم نمیدونید چه حرف ها و فش های بدی بهم داد یه حرفایی زد کلا نابودم کرد 😔

دلم میخواد باهاش قطع رابطه کنم ولی دوست ندارم ناراحت و عصبانی شه

چیکار کنم دیگه نمیکشم از دستش خسته شدم 

اینجور آدمای سمی تو زندگیت رو بنداز دور 

نبودش خیلی بهتر از بودنشه 

مهم نیست بذار ناراحت شه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدمای سمی تو زندگیت رو بنداز دور  نبودش خیلی بهتر از بودنشه  مهم نیست بذار ناراحت ...

چند بار اومدم این کارو بکنم بهش گفتم ما دیگه نمیتونیم دوست باشیم اگرم قراره به دوستیمون ادامه بدیم باید این به نظر های منم احترام بذاری بهش گفتم که همش نمیتونم باهات حرف بزنم اونم قبول کرد ولی باز هی بهم پیام میداد میگفت نمیتونم بدون تو و اینا اخرش که از این حرفا میزد میگفت تو نبودی نمیدونی چه بلاهایی سرم اومد دوباره شروع میکرد همش انرژی منفی پشت هم 

بهش بگو مشکل داری ؟؟مریضی؟؟ شماره ۱۱۵ بگیر 

اشتباهی داری پیام میدی!! من نه روانپزشکم نه دامپزشک که تورو بفهمم😂😂

(البته یکم تیز بود این جملات شاید دلش بشکنه تو نمیتونی که مثل اون باشی ک

ولی باهاش قطع رابطه کن هرجور که میتونی درسته ..اون درهرصورت به تو بد و ناسزا میگه پس بذار چهارتا بیشتر بگه ولی تو دیگه باهاش رابطه نداشته باشی..

این راهنمایی من بود بازم هرچی خودت میدونی

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
چند بار اومدم این کارو بکنم بهش گفتم ما دیگه نمیتونیم دوست باشیم اگرم قراره به دوستیمون ادامه بدیم ب ...

چون دیده همیشه کنارشی اینطوری رفتار میکنه

اگه واقعا اذیتت میکنه ؛جواب پیام هاش رو نده بگو میخوام تنها باشم 

و اگه قبول نکرد بلاکش کن 

دوست داشتن الزام نیست؛تنهایی بهشته در مقابل داشتن دوست بد

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
اگه بلاک کنم تو مدرسه منو ببینه جوابشو چی بدم خیلی بد میشه 😔

وااا بگو دوست که الکی نیست 

آغا ما نمی‌خوایم با تو رفاقت کنیم و فحش بشنویم...مشکلیه؟؟

خدا حلش کنه!!!

اینا رو با لحن محکم بگو 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
چون دیده همیشه کنارشی اینطوری رفتار میکنه اگه واقعا اذیتت میکنه ؛جواب پیام هاش رو نده بگو میخوام تن ...

چند بار اومدم اینجوری کنم پی ویمو سوراخ کرد همش میگه چی شده چته تو چرا اینجوری میکنی الان تو این نقشم هی میگه چی شدی چرا جواب نمیدی 

مشکل من اینه نمیتونم صادقانه حرفمو بهش بزنم میترسم ناراحت شه 😑

خب دیگه تو باید اول رو خودت کار کنی که بتونی ی همچین آدمایی رو راحت از زندگیت بیرون کنی...

اگه بتونی کلا برا زندگیت خوبه..چون هرجا یه آدم اضافی ببینی دیگه بلدی چجوری بیرونش کنی از زندگیت 

خب دیگه تو باید اول رو خودت کار کنی که بتونی ی  همچین آدمایی رو راحت از زندگیت بیرون کنی... ا ...

چند بار تلاش کردم ولی موفق نشدم این سری که بهم پیام داد دیدم داره به روحیم صدمه میزنه بهش حرفمو میزنم  

ممنون بابت راهنماییتون😍