2777
2789

انسان خاص شدن 

نور چشمی خدا شدن 

سخته اما خیلی دلم می‌خواد 

فکر و ذهنم آنقدر بزرگ شه که هیییچ وابستگی به این دنیا نداشته باشم یه چیزایی و ببینم و بفهمم که هر کسی درکش نمی‌کنه ... همین الآنم تاحدودی خیلی کم رسیدم به مرحله ای که پول و مادیات طلا خونه و ... برام سر سوزنی اهمیت نداره

رسیدم به مرحله ای که مرگ برام لذت شیرینیه نه ترس دارم ازش نه مبهمه برام دلم می‌خواد اون لحظه رو به بهترین شکل پشت سر بذارم ... 

دوست دارم روحم بزرگ شه خیلی بزرگ ... 

دعا کنید شیطان افکارم و بازیچه خودش نکنه و بتونم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر به کره جنوبی خونه جدا برم یا بزرگتر شه کلی دوست پیدا کنم بینیمو آنزیم بزنم یذرع ژل لب بزنم لیزر ...

کره جنوبیی😍😁

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

هدفم یه شخصه 

به هر شکلی که شده 

شاید مسخره باشه براتون 😄💔

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

شوعر🐰

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

لاغری.. یک عدد عمل

درمان روح داغونم

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه