یه تخم مرغ رو با یکم وانیل و شکر و نمک میزنم بعد بهش ۷ قاشق روغن اضافه میکنم و بعدم مخلوط خمیر مایه که پایین میگم بعدم آرد اضافه میکنم به حدی که به دست نچسبه، اینجا بستگی به آردت داره که اگه دیدی هر چی ارد اضافه میکنیم میچسبه باید بهش روغن بزنی تا از ظرف جدا بشه
بعدم که جدا شد هی میبری بالا و تلپ میزنی به طرف ، حدود ۳ دقیقه اینجوری میکنی و ظرفت اگه چرب نیست چرب میکنی و میذاری ۴ ساعت استراحت کنه
من هم تو تابه درست کردم هم تو فر ، وقتی میخوای توی فر بذاری حدودا یه ربع قبلش یه ظرف آب بذار که بخار کنه
دو سه بار درست کنی میزان دستت میاد
خمیر مایه هم سه چهارم لیوان آب ولرم رو با یه قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری پر خمیر مایه هم میزنم و حل نمیکنم و میذارم بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه