2777
2789
عنوان

🍕🍕پیتزاپزای حرفه ای بیاین🍕🍕

128 بازدید | 10 پست

طرز تهیه خمیر پیتزا رو بهم بگید واینکه چجوری درست کنم ک ن خشک باشه ن خمیری

مقدار موادم دقیق بگین ممنون

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

هیشکی بلدنیس یعنی😐

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتون امتحانش کردین؟؟

موادشو من اینطور درست میکنم :پیازتفت میدم باگوشت چرخ کرده ادویه میزنم بعد قارچ و بهش اضافه میکنم بعد فلفل دلمه خورد شده با گوجه خورد شده و کالباس خورد شده میزارم تا اب قارچابره بعد آویشن و فلفل میزنم بعد خاموش میکنم ی مقدارم قارچ گوجه فلفل دلمه و کالباس تفت نداده میزارم رو نونمو سس قرمز میزنم بعد پنیر بعد موادش دوباره پنیر 

یه تخم مرغ رو با یکم وانیل و شکر و نمک میزنم بعد بهش ۷ قاشق روغن اضافه میکنم و بعدم مخلوط خمیر مایه که پایین میگم بعدم آرد اضافه میکنم به حدی که به دست نچسبه، اینجا بستگی به آردت داره که اگه دیدی هر چی ارد اضافه میکنیم میچسبه باید بهش روغن بزنی تا از ظرف جدا بشه 

بعدم که جدا شد هی می‌بری بالا و تلپ میزنی به طرف ، حدود ۳ دقیقه اینجوری میکنی و ظرفت اگه چرب نیست چرب می‌کنی و میذاری ۴ ساعت استراحت کنه 

من هم تو تابه درست کردم هم تو فر ، وقتی میخوای توی فر بذاری حدودا یه ربع قبلش یه ظرف آب بذار که بخار کنه 

دو سه بار درست کنی میزان دستت میاد 

خمیر مایه هم سه چهارم لیوان آب ولرم رو با یه قاشق چایخوری شکر و ۱ قاشق غذاخوری پر خمیر مایه هم میزنم و حل نمیکنم و میذارم بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه 

یه تخم مرغ رو با یکم وانیل و شکر و نمک میزنم بعد بهش ۷ قاشق روغن اضافه میکنم و بعدم مخلوط خمیر مایه ...

مرسی عزیزم

بعدی سوال خمیر ک درست شد خودشم جدابایدبپزم یاهمون یباربامواد پیتزا بپزه بسه؟؟؟

مرسی عزیزم بعدی سوال خمیر ک درست شد خودشم جدابایدبپزم یاهمون یباربامواد پیتزا بپزه بسه؟؟؟

من خمیر نازک میندازم تو تابه تفلون و روش چندتا چنگال میزنم ( اگه خواستی بزنی حواست باشه چنگال به ته تابه نخوره ) و سس میزنم و میذارم تو ۱۶۰_۱۷۰ درجه حدود ۳۵ دقیقه تو طبقه بالای فر بپزه ( وسط خمیر نازک تر میگیرم تا دور ظرف رو )