2777
2789

عکس نیم رخ بده ببینم درچه حده عین مال منه یانه

من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کردم هم کارش خوبه هم هزینه هاشون مناسب ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هستن

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782 

اینم پیج اینستاشون

خدایا تا زمانی که لیاقت دارم مرا برای عزیزانم حفظ کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای عمل میتونی با سابلیمینال کوچیک کنی مثل عملیا☺

من تازگیا متوجه شدم بینیم از قسمت بالا تنگ شده از پایین یکم فاصله میدم تا اونجا باز شه بتونم نفس بکشم یا یکی بغلم میکنه تنگی نفس میگیرم میدونید چیه خیلی اعصابمو خورد کرده🤕🙏💜

بنظرتون این انحراف؟؟

ن منظورم اینک مگه از نیمرخ میشه متوجه شد ک انحراف داره یا نه؟؟؟

اقا من اشتباه گفتم   یه جوری میگی اانگار مشکل منهمن قصدم کمک بود نمیخایستی خوب بگو دیگه فکنکنم یکی که دلش کمک نمیخادو به زور بهش کمک کرد  

واااا سوال پرسیدم 😐 ببخشید اگ ناراحتت کردم💜🧡

خخ نه من اصلا ناراحت نمیشم ینی اگه قرار بود به هر چیزی ناراحت بشم الان دق کرده بودم کارما یه جوری باید خیلی بی تفائت باشیم  منم حرف دلمو بهت زدم تو عکس نمیدی پس من نمیتونم عملمو بگم خوب میتونه با اون فرق داشته باشه برات دردسر میشه

خخ نه من اصلا ناراحت نمیشم ینی اگه قرار بود به هر چیزی ناراحت بشم الان دق کرده بودم کارما یه جوری با ...

بینیم از بغل خوب دیده میشه از جلو زشته 😖

اینجا میترسم راستش میشه تو خصوصی یا وات پیام بدم؟

بینیم از بغل خوب دیده میشه از جلو زشته 😖 اینجا میترسم راستش میشه تو خصوصی یا وات پیام بدم؟

نه نمیتونم اینجا بذار زودی بردار درضمن صاحب اختیاری اصلا نذار