2777
2789

هربار ک پختم خوب نشده با زیاد خمی شده با ربش کم بوده یا ربش زیاد شده ارزوش به دلم مونده شماها چطور میپزین خوب میشه؟میخام شام ماکارونی بزارم

من گاهی رب نمیزنم بدون رب درست میکنم خوشمزه میشه




ولی گاهی بادنجون میزنم توش عالی میشه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول پياز ها رو خلالى كن 

خلالى نازك نازك 

فلفل دلمه اى رو نگين نگين كن با پياز  بذار با روغن كامل بذار سرخ شه

بعد.زردچوبه و رب و نمك و گوجه نگين شده رو بريز رو مواد بذار سرخ شه 

ربش بيشتر بزن 

اگه سويا دوست دارى خيس كن ابكش  كن بريز رو مواد و اگه گوشت چرخ كرده دوست دارى بريز رو مواد 

و ماكارانى تو بذار بپزه و ابكش كن 

و روش اب سرد بگير 

بعد همه مواد رو با ماكارانى اضافه كن خوب مخلوط كن (با چنگال مخصوص ماكارانى )



‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
بادمجون؟؟تاحالا نخوردم این مدلی 🥺

نگینی کن نمک بزن بشور. باگوشتت ک سرخ شدو پیازت وسیرت ک سرخ شدقاطی کن یکم تفت بده 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

اول آب جوش و نمک و روغن مایع یه کم بریز تو قابلمه بزار سرگاز تا جوش اومد ماکارونی را بریز داخلش با چنگال یه هم بزن نه زیاد که خورد بشه.بعد که ماکارونی ها کامل تو آبجوش رفت یه کم صبر کن بعد یکیشا بردار اگه از وسط راحت نصف شد آبکشش کن یه کم وسطش سفت باشه نه جوری که وسطش زود باز بشه از هم بد میشه میانه باشه.بعد گوشت چرخ کرده فلفل دلمه زردچوبه هفت ادویه.نمک تفت بده تو ماهیتابه بعد رب بزن یه کم تفت دیگه بده و بعد یه لیوان آب بریز تو موادت و بزار بجوشه .تا آماده شد با ماکارونی مخلوط کن و بزار دم بکشه و یه کم روغن بریز روی ماکارونی نه زیاد که چرب بشه

اول پياز ها رو خلالى كن  خلالى نازك نازك  فلفل دلمه اى رو نگين نگين كن با پياز  بذا ...

اول كه مى ذارى رو اجاق كمى زيرش بيشتر بذار تا تفت كنه ماكارانى بعد ى دمكنى بذار زيرش كمتر كن


ته ديگ هم هر چى دوست دارى بذار

سيب زمينى يا نون لواش خوب ميشه 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

من دوسه تا پیازززز بزررررگ و رنده میکنم . یا خلالی قشنگ سرخشون میکنم .. دوسه حبه هم سیر رنده میکنم . گوشت و میرریزم . تتفت میدم . ادویه دارچین و زردچونه و فلفل و نمک میزنم .  بعدش رب . و دلمه .. 

اب و جوش میارم با نمک و یکم روغن

بستگی  ب ماکارونی مدت پختش و تنظیم میکنم ک زود بردارم له نشه . 

بعد با اب سر ابکش کن قشنگ . یکم روغن بمال کم

بعدش میزاری دم و زعفرونم میریزم روش


در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

ماکارونیای من محشر میشه


پیاز رو تفت بده شیشه ای بشه زردچوبه زیاد بزن پیازت عطر و طعم بگیره بعد گوشت اضافه کن ( هیچوخ اب نریز) یکم هم بزن زود درشو ببند خودش اب میندازه و میپزه بعد فلفل دلمه درشت خرد شده نمک رب فلفل سیاه پاپریکا کمی ابلیمو بریز قاطی کن درشو بذار ۱۰ دیقه بعد زیرشو خاموش کن دقت کن نمک ادویه و رب باید زیاد باشه، من از رب خانگی و کنسرو گوجه خانگی ک درس میکنم توش میریزم


ماکارونی هارم از وسط نصف کن بریز تو اب جوش ک ی قاشق کوچیک زردچوبه زدی( رنگ و طعمش عالی میشه)

حدود ۶ دیقه بعد تست کن بیرونش نرم و توش هم خشک نباشه ابکش کن

ماکارونیت خمیر میشه چون زیاد میجوشونی....باید درحد دو سه دقیقه بجوشه و زود آبکش کنی.بعد هم که دم کردی باید نیم ساعت بیشتر نزاری دم بکشه .....مارک مانا بهترینشه....رب هم من سه قاشق میزنم واس خودمون که ۳نفریم .‌‌...رب هم مارکش مهمه بعضی ربها بد رنگن.

یه روز خوب میاد

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز