شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 عنوان سخت ترین کاری که تنهایی انجام دادید چی بوده؟ 100 بازدید | 11 پست سلام دوستان، بیاید اینجا از سخت ترین تجاربی که تنهایی از پسش بر اومدید بگین.من هم مشتاق خوندنشونم ☺ شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊 1400/10/23 | 14:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayt1sh عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 447 گرفتن خونهتنهايي زندگي کردندرس خوندن و هم زمان در اووردن پول اجاره خونهخرج زندگيخرج دانشگاهبدون کمک کسي .. #Dancer# 21 همیشه در حالِ تغییر💚
nilind عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 1570 خوابگاهی بودم کل وسایلامو تنهایی بردم یه خوابگاه دیگه اثاث کشی کردم در واقع
sunbeam عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 978 وقتایی ماشینم تو خیابون اونم یه جای شلوغ خراب میشه. لامصب یه اضطرابیییی داره
selentia_5 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 18582 کار کردم تو ۱۶ سالگی و خونه و ماشین خریدم بابامو خودم بردم کمپ ترک کرد دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 آفرین به همتون بچه ها ولی انتظار داشتم نظرات بیشتری ثبت بشه🙄 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 زندگی! واقعا زندگی صحنه نبرد سختی شده برای خیلیا، قبول دارم که گاهی به زندگی ادامه دادن و زنده موندن افتخار بزرگی 👏👏👏 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 گرفتن خونه تنهايي زندگي کردن درس خوندن و هم زمان در اووردن پول اجاره خونه خرج زندگي خرج دانشگاه ... 👏👏👏👏 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 خوابگاهی بودم کل وسایلامو تنهایی بردم یه خوابگاه دیگه اثاث کشی کردم در واقع 👍👍👍👏👏👏 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 وقتایی ماشینم تو خیابون اونم یه جای شلوغ خراب میشه. لامصب یه اضطرابیییی داره وای میتونم تصور کنم چقدر سخته، آفرین 👍👍👏👏 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊
شبشوب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 210 کار کردم تو ۱۶ سالگی و خونه و ماشین خریدم بابامو خودم بردم کمپ ترک کرد آفرین، به نظرم خیلی کار بزرگی انجام دادی واقعا از دست خیلیا بر نمیاد👏👏👏👏 شبشوب، یعنی شب آشوب، یعنی آشوبنده شب، امیدوارم که هممون تو زندگیامون کسی رو داشته باشیم که تو شبهای سیاهمون نورانی ترین ستاره باشه 😊