2777
2789

من دانشجوهستم یدونه هم بچه دارم.وضع مالیمون زیاد خوب نیست میخوام یه کاری باشه تو خونه انجام بدم حتی اگه درآمدش کم باشه.یکسال کارکنم کافیه ولی نمیدونم چیکار کنم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو سایت دیوار خیلی دیدم  تبلیغ این دو مورد رو  میکنن. یکی ساخت جعبه کادو یکی هم ساخت گل فومی. نوشته ارسال مواد اولیه و تحویل کار هم درب منزل هست، درآمدش اینجور که نوشته بود بد نبود

دیگه تا چه حد راست باشه حرفشون خدا داند

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

پرورش فنچ

۵ جفت بگیر تو ۵ قفس جداگانه پولش میشه یه تمن اگه بهشون برسی هر جفت سالی حداقل ۱۰ تا بچه می کنن که میشه ۵۰ تا فنچ و هر فنچی رو ۳۵ ازت مغازه دار می خره و پولت آخر سال دو برابر میشه. هیچ کاری هم نداره ماهی یه کیلو ارزن می خوان کیلو ۱۲ تمن و هفته ای یه تخم مرغ

من تو سایت دیوار خیلی دیدم  تبلیغ این دو مورد رو  میکنن. یکی ساخت جعبه کادو یکی هم ساخت گل ...

اتفاقا بهشون پیام دادم.پول میگیرن وسایل نمیفرستن

پرورش فنچ ۵ جفت بگیر تو ۵ قفس جداگانه پولش میشه یه تمن اگه بهشون برسی هر جفت سالی حداقل ۱۰ تا بچه م ...

پول هیچی ندارم حتی ۱تومن

پول هیچی ندارم حتی ۱تومن

باید ببینی هنرت چیه، هر کسی یه هنر داره

خانم دوست من آشپز خیلی خوبی بود، با ۲ تا بچه یه ساله و ۳ ساله واسه شرکتا غذا می پخت تو خونه، درآمدشم خوب بود. واسه خونگی ها هم کلوچه و کیک و چیزای دیگه می پخت. اگه آشپزیت خوبه می تونی بری شهرک صنعتی شهرتون به سرپرست کارگاه پیشنهاد بدی، مطمین باش اگه قیمتت مناسب باشه جواب می گیری 

اتفاقا بهشون پیام دادم.پول میگیرن وسایل نمیفرستن

چه بد، انشاا.. یه کار مناسب شرایط با حقوق خوب پیدا کنی

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است