بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میگن روز دوم سوم پری بیایین .چیکار میکنن اونموق؟با اونجای آدم ک کار ندارن؟😑
من شنیدم که تو پری باید بری پیش دکتر اینا .کنجکاو شدم راستش
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
اره خیلی چندشه ولی چاره چیه منکه این ماه یه چار بار سونو شدم
خدا خدا میکردم اون نباشه😑
تمام نگرانیم این بود
ان شاءالله ک نتیجه بگیری عزیزم و راحت شی از استرس و نگرانی و...😘
مرسی عزیزم ان شاالله هر کی منتظره دامنش سبز شه شما هم میخچای ای وی اف کنی ؟
ان شاءالله
آره عزیزم ولی سال بعد .فلا شرایطشو ندارم
منم ۳ماه باید دارو بخورم نشد باید لاپرا بشم لاپرا حواب نداد ای وی اف 😔 شما اصلا تخمکگذاری نداری من هرماه یه فولی دارم ولی باردار نمیشم فککنم بخاطر لوله هامه که بستست خیلی دلم نینی میخواد