2777
2789
انرژی مثبت بده ب خودت  ❤️

الآن تو قبل پانکچری 

سردیجاتو حذف کن تخمکای خوبی داشته باشی

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
من بدنم خیلی زود کبود میشه ب نظرت عادیه ب دکترم بگم ؟

منم همینطوره

من نگفتم 

میخوای بگو دیگه 

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری اول همون ماه انتقال دادی؟

نه فریز شدن

۲،۳ ماه بعدش انتقال دادم

ان شاالله که این سری موفق باشی و باردار شی 

فدات گلم ،مرسی

خدا کنه 

چون واقعا دیگه تحملم تموم شده

فدات گلم ،مرسی خدا کنه  چون واقعا دیگه تحملم تموم شده

میدونم واقعا خدا هیچ کس و ب این مسیر نندازه جدا از بحث مالیش فشار عصبی زیادی رو ادمه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میدونم واقعا خدا هیچ کس و ب این مسیر نندازه جدا از بحث مالیش فشار عصبی زیادی رو ادمه

آره اذیت زیاد داره 

خدا به همه منتظرا اولاد صالح و سالم بده