2777
2789
عنوان

اولين پريود بعد از واكسن

148 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من ٢ هفته ي پيش دوزِ دوم واكسن و زدم

با ٣/٤ روز تاخير پريود شدم

با درد و خونريزي خيليييييي زياد

زير دلم و كمرم به شدت درد ميكنه

ساعت ٤ صبح از شدت درد از خواب پريدم

كسي بوده مثل من بعد از واكسن زدن اينطور شده باشه؟

چند جا خوندم، نوشته بود از عوارض واكسن هست كه براي بعضي بدنها تو پريودي خودش و نشون ميده

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔

برای من که با دو دوز که زدم مشکلی نبوده.

یعنی هیچوقت عقب ننداخته بودی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که با دو دوز که زدم مشکلی نبوده. یعنی هیچوقت عقب ننداخته بودی؟

پيش ميامد اما خيلي كم، الان بيشتر دردش برام عذاب اوره

انقدر زير دلم درد ميكنه كه ميترسم براي رحمم ضرر داشته باشه اين حجم از درد و خونريزي😔😔😔

خدايا: قسمت و حكمتت را بزار واسه اونايي كه ميفهمن.                 واسه منِ نفهم فقط معجزه كن😔
بله منم همينطوري بودم، مث لخته دفع ميكردم

شماهم درد زياد داشتيد؟؟؟؟؟