2777
2789
عنوان

وقتی بهم میگن چرا حامله نمیشی انگار چاقو میکنن تو قلبم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 41 پست
با خودم میگم کی میشه وقتی ازم میپرسن حامله نیستی بگم چرا هستم. بعضی وقتا فکر میکنم همچین روزی هيچوقت ...

میاد عزیزم..منم همین فکرا رو میکردم ..

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
کامل درکن میکنم..من این مدت سرمو با درس گرم کرده بودم..ک فراموش کنم ولی حتی وقتی شوهرم تماس تصویری م ...

خیلی سخته اینایی که میگیو همه رو خودم تجربه کردم 

انشاالله منم جواب بگیرم که دیگه دهنه همه بسته بشه. اخه تو خانواده شوهره منم هیچ کس نبوده که بچه دار نشده باشه همشون سه چهارتا بچه دارن. الان یه جوری به ما نگاه میکنن. همش میگن دیر میشه سنتون زیاد میشه حوصلتون کم میشه. از همین چرتو پرتا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاشو باورکن...من حس میکنم صادقانه میگه..هرچند ما زنا کلا وقتی مشکل از ما باشع هیچ حرفی از شوهر رو ...

میگه بچه دوست دارم اما تورو بیشتر دوست دارم تا تو نباشی بچه می خوام چیکار. بهش میگم اگه بچه دوست نداری چطور انقد باهاشون بازی میکنی میگه ربطی نداره به بچه دوستی. بچه خواهر یا برادر وقتی کوچیکه شیرینو دوست داشتنیه

میگه بچه دوست دارم اما تورو بیشتر دوست دارم تا تو نباشی بچه می خوام چیکار. بهش میگم اگه بچه دوست ندا ...

عه دقیقا جوابای شوهرمن...منم به خواهرشوهرم میکفتم این همش میره با بچه های جاری باز میکنه و من اعصابم خولد میشن...میگف چ ربطی داره...تو هم عمه بشی یا خاله بشی میبینی بچه های خواهرو برادرت چ برات عزیزن...من ک هیچوقت قانع نشدم🤐🤐

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..