2777
2789
عنوان

وقتی بهم میگن چرا حامله نمیشی انگار چاقو میکنن تو قلبم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 41 پست
وای عزیزم تو شرایطتت مثه چندین ماهه قبل منه😟😟😟منم دوسال اقدام بودم ...تهرانم هستم تک و تنها.‌همش ...

بعد دوسال حامله شدی؟ خوشبحالت 

شوهرم میگه یه سال که چیزی نیست ماهم بچه دار میشیم میدونم فقط اینجوری میگه منو اروم کنه. اخه وقتی میبینم با بچه ها چجوری بازی میکنه و سرگرم میشه دلم خون میشه 

اون روز از دهنش در رفت گفت با همکارم رفتم خونشون بچش جوری پرید بغلش و بابا بابا کرد که حتی خستگیه منم در رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم هزااار بارگفتن..دفه اخر گفتم هروقت منو شوهرم صلاح دونستیم اقدام کنیم حتما باشما‌مشورت میکنیم. ...

شما تنبلی داشتین درسته؟از تاپیکای قبلیتون فهمیدم.منم این مشکل و دارم .هر بارم دکترمو عوض میکنم.متاسفانه ی شهری هستم ک اصلا دکترای خوب نداره

Hakan😍😘❤
فقط بهت میگم استرس بدتر میکنه حالتو...سعی کن بری باشکاه..به خودت برسی..من دوسال کارای لیزرو میکروی ا ...

منم چهار تا جاری دیگه دارم هی بچه میارن. خواهرشوهرام همش عکسایه بچه های اونارو میزارن پروفایل و وضعیت 

خیلی اعصابم خراب میشه. منم دارم درس میخونم اما باز تا می خوام یکم فراموش کنم و درگیر بشم زرتی میان ازم میپرسن

بعد دوسال حامله شدی؟ خوشبحالت  شوهرم میگه یه سال که چیزی نیست ماهم بچه دار میشیم میدونم فقط ای ...

کسی رو میشناسم بعد ۲۳ سال بچه دارشدن هرچی خدا بخواد همون میشه

گلم نگران چی هستین دکترهم که گفته مشکلی ندارین

رابطه پی درپی داشته باشین انشالله تایه ماه دیگه تاپیک بارداریتو بزنی

بعد دوسال حامله شدی؟ خوشبحالت  شوهرم میگه یه سال که چیزی نیست ماهم بچه دار میشیم میدونم فقط ای ...

نه شایدم از ته دلش میگه..بخدا منم میدیدم شوهرم با بچه های جاریم بازی میکرد براشون اسباب بازی میخرید غم دنیا تو دلم می‌اومد..حتی یه بار اینقدل من حساس شدم و دعوامون شد برای اولین بار تو زندگی یه ماه رفتم خونه بابام ..حالل نه به حالت قهرک همه بفهمن ولی واقعا میخاستم نباشم یه مدت..چیزی نبینم...ولی همبشه میگف بخدا من تورو واسه خودت دوس دارم...ماهم بچه دارمبشیم..هرچی قسمت باشه...ولی من میکفتم دروغ میکه...دیروز صدای قلب بچه رو براش گذلتشم دیدم ذوق نکرد..شایدم کرد و نشون نداد..گفتم چرا ذوق نکردی..گف من برای تو ذوق میکنم...تو بدون بچه _,با بچه برای من عزیزی..من اگرم خوشحالی بخام بکنم واسه بچه بخاطرتوعه ک به ارزوت رسیدی وگرنه برای من اولویت تویی..اینا رو حس کردم راس میگه...شوهرت راس میگه بلاخره تو هم بچه دارمیشی.من دیک میکفتم این ارزو رو باید به گور‌ببرم..ممنون عزیزم ..اره بعد دوسال با این دکتر اون دکتر رفتن..اخرش پیش ی دکتر خوب رفتم ..ویزیتیش گرونه ولی کارش بیسته اگر تهرانی ادرس بدم برو پیشش حتما‌جواب میگیزی

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
شما تنبلی داشتین درسته؟از تاپیکای قبلیتون فهمیدم.منم این مشکل و دارم .هر بارم دکترمو عوض میکنم.متاسف ...

اره تنبلی تخمدان.پلی کیست...مشکلات دیگ هم داشتم ک فقط دکتری ک اخرین بار رفتم پیشش فهمید..اونم ضخامت کم رحم...گرفتکی لوله ها ک با غکس رنگی باز شدو فرستاد عکس رنگی..ذخیره زیادتخمدان...اینا رو هیچ دکتری نفهمید..کاش میشد ی نسخه فقط بیای تهران حتما جواب میگثری..من فقط یه نسخه رفتم پیشش

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
اره تنبلی تخمدان.پلی کیست...مشکلات دیگ هم داشتم ک فقط دکتری ک اخرین بار رفتم پیشش فهمید..اونم ضخامت ...

متاسفانه خیلی دورم از تهران.الان دارم قرص آی پی ۶ میخورم ک مسخره س

Hakan😍😘❤
نه شایدم از ته دلش میگه..بخدا منم میدیدم شوهرم با بچه های جاریم بازی میکرد براشون اسباب بازی میخرید ...

مبارکت باشه عزیزم. اره شوهره منم همین حرفارو همیشه میزنه. نه متاسفانه تهران نیستم تو کرمان زندگی میکنم

نه شایدم از ته دلش میگه..بخدا منم میدیدم شوهرم با بچه های جاریم بازی میکرد براشون اسباب بازی میخرید ...

ولی بازم اسمه دکترتو بگو شاید بیام تهران واسه اینکه بفهمن مشکل اصلی چیه

منم چهار تا جاری دیگه دارم هی بچه میارن. خواهرشوهرام همش عکسایه بچه های اونارو میزارن پروفایل و وضعی ...

کامل درکن میکنم..من این مدت سرمو با درس گرم کرده بودم..ک فراموش کنم ولی حتی وقتی شوهرم تماس تصویری میگرفت با بچه عاشون من دق میکردم اینور خط..بدبختی اینه پدرشوهر من بزرگ فامیله و همههههه عروسا زیز نظر کل فامیل هستن...همه عروسا هم یه ماه بعد عروسی حامله میشدن🤐🤐فقط من دوسال نشدم..دیک کار به حایی رسیده بود خاله شوهرم کلیپ واسم گذاشته بود ک بچه بیارید اختلاف سنیتون با بچه هاتون زیاد نشه...منم اومدم به خواهرشوهرم گفتم من دیک پامو خونه خالت و مامان بزرگتون نمیذارم..از راه نرسیدم میگن بچه بچن شاید من نخوام بچه دارشم باید برا همه توضثح بدم؟؟دیگ هم نرفتم .خونخ پدرشوهرمم اخرین بار ک با شوهرم بحثم شد دیگ نرفتیم ..فک کنم یه سالی میشه(ما تهرانیم..بقیه اصفهان)

متاسفانه خیلی دورم از تهران.الان دارم قرص آی پی ۶ میخورم ک مسخره س

ای بابا .من این قرصو نخوردم والا...

ولی بازم اسمه دکترتو بگو شاید بیام تهران واسه اینکه بفهمن مشکل اصلی چیه

دکترازاده اکبری سنه(تو گوکل بزنی میاداسمش..پیچ اینستا هم داره)

مبارکت باشه عزیزم. اره شوهره منم همین حرفارو همیشه میزنه. نه متاسفانه تهران نیستم تو کرمان زندگی میک ...

حرفاشو باورکن...من حس میکنم صادقانه میگه..هرچند ما زنا کلا وقتی مشکل از ما باشع هیچ حرفی از شوهر رو باور نمیکنیم و میگیم دروغ میگه و واسه دلگرمی..خصوصا وقتی میره با بچه ها بازی میکنه🤐🤐🤐خو. تو اگ از بچه خوشت نمیاد و بران مهم نیس چرا میری میچسبی بهشون🤐🤐ک منو دق بدی...