2777
2789

منکه هیچ فقط دخترم و اماده کردم بردم مهد اومدم دراز افتادم باز رفتم اوردمش ناهار حاضری درست کردم خوردیم باز افتادم مابینش یکم خونه رو جمع و جور کردم دور و برم خلوت باشه همین پوسیدم تو خونه شوهرم که شب میاد جنازه

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشدم صبونه خوردم دوباره خوابیدم پاشدم فیلم دیدم دوباره غذا خوردم دوباره یه ذرهه درس خوندم در حد یه خط دوباره خوابیدم الانم در خدمت شوما هستم این لا به لا هی در صفحات مجازی هم ول بودم

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

رفتم امتحان دادم .

اومدم خونه رو‌جمع کردم 

کلاس دانشگاه پدرمو شرکت کردم امتحان دادم جاش😐😂

رفتم یه سر خونه مامانم

بعد رفتم چک دادم به طلافروشی 

اومدم خونه دوباره تمیز ‌‌‌‌‌‌‌کاری کنم 

عصری باشوهر بریم خرید گوجه و اینا نداریم .

بیام حموم برم پخش شم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
پاشدم صبونه خوردم دوباره خوابیدم پاشدم فیلم دیدم دوباره غذا خوردم دوباره یه ذرهه درس خوندم در حد یه ...

وسط این خابیدنا یکم استراحت کن خسته نشی😂

بیدار شدم رفتم مدرسه امتحان دادم کلی کیف کردم برگشتم تا ۴ خوابیدم ۴ بیدار شدم ناهار خوردم عربی خوندم ...

اخی یاد دوران مدرسم افتادم منم همینطور بودم😍

وسط این خابیدنا یکم استراحت کن خسته نشی😂

بوخودا خیلی خسته هم شدم همون خوردن کلی انرژی گرفت

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای