2777
2789
عنوان

ب شوهرم الکی گفتم باردارم ......

1862 بازدید | 54 پست

عقدیم 

و از وقت پریودم گذشته بود 

دوتامونم نگران شدیم 

امروز قرار بود بی بی بزنم ولی صب پری شدم 

از جاریم  عکس بی بی مثبت گرفتم فرستادم بهش گفتم 

حالا چیکار کنیم 🚬😂 

گف سقط دیگ 

گفتم ن میخام نگهش دارم 

هعی می گف نمیدونم ک چیکار کنیم 

دوس داری نگهش دار 🥴😂🤞 

بعدش گف جون من راس میگی منم دیگ کش ندادم گفتم ن شوخی کردم 

کلی فوشم داد 😂😂 (فوش با شوخی و معمولی) 

فقط خاستم ی تنوع بشه 😂 

حالا میگه دارم برات در حد مرگ 💔😐😂😂 

بنظرتون چجوری تلافی می‌کنه 🥶 

فکنم موهامو با ریش تراشش بزنه 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس 😂😂

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

عکس موی تراشیدتو بزار برامون 😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

آها

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

این بار دیگه حاملت میکنه😂😂

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم