2777
2789
عنوان

شوهرم مهمون دعوت نمیکنه

1766 بازدید | 39 پست

خانم ها ما تو یه شهر غریب هستیم ک هیچ کس رو نداریم الان یک ساله اینجاییم .تو این مدت چند تا از دوست و همکارای شوهرم ما رو دعوت کردن و من هر سری ب شوهرم میگم دعوتشون کنیم میگه لازم نیست .حتی یکیشو پارسال دعوتمون کرد زنگ زد گفت میخایم تو این هفته یه شب بیایم خونتون برا شب نشینی .ب شوهرم گفتم گفت یه بهونه ای بیار ک نیان.بهونشم اینکه خونمون قدیمه و زشته بیان خونمونو ببینن

برید جای بهتر خب چکاریه حداقل خودتونم نرید

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم همینطوره،بعد جلو خانوادش طوری رفتار میکنه ک بگن زنش نمیزاره!!مثلا برادرشوهرم پارسال مارو دعوت کرد گفتم بیا ماهم بگیمشون یه شام بیان،گفت نمیخاد!!اونام میگن زنش خسیسه،شوهرش وفتی مجرد بود خوب بود و...!!البته مادرش و پدرش همش اینجان 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

وای خوش به حالت .شوهره من عاشق مهمونه منم متنفرم از مهمون.

ولی شوهرت چه بهونه ای اورده هااا خب بگو خوبه خودتم میدونی خرج کن واسه خونت بزار خوشگل سه دیگه

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

حداقل ببريدشون رستوران

بهش بگو وقتى دعوت نميكنى ما هم نميتونيم بريم خونه مردم ،بخوريم

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

وای من از مهمون خیلی خوشم نمیاد  دلیلمم اینه دوتا بچه فضول یکی یکساله یکی سه ساله دارم خیلی اذیتم میکنم و من همش باید بدوئم اما همیشه شوهرم مهمون دعوت می‌کنه همیشه حتی دوستان اول این دعوت کرده اینقدررررر حساسه ک نگو میگه وای بالای ساعت کمی خاک داره 🧐

وسایل خونت چجوریه. خونه اوناچجوری بود؟

خب ما تازه ازدواج کردیم وسایلامون خیلی شیک تر از اونا هست.ولی خونه ای ک توش هستیم قدیمیه.مثلا اونا امسال 100 میلیون خرج کاغذ دیواری کردن

یعنی چی خب زشته دیگه طرف اگه واقعاً درک و فهم داشته باشه داره بخاطر خودت میاد خونت نه خونت

یا هم اگه امکانش هست یه شب زنگ بزنید دعوتشون کنید رستوران

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مهمون بخاطر لطف خوش و چهره گشاده میزبانه که میاد نه بخاطر چهارتا چوب و تخته و سنگ. اگه بخاطر خونه اس ک اصلا مهم نیست اما اگه بخاطر خرج و مخارجشه اون ی چیز دیگه اس. در کل مهمون خوبه اما کم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴