2777
2789
حداقل برای خودشون دلش بیاد😐 وضعشون خوبه؟

اره بابا دونفر حقوق بگیر 

البته سنش بالا بودا 

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

مادرشوهرم سنگدون قاطی خورشت میکنه جای گوشت بعداگه همین بودمیگفتین شایددستش خالیه ولی ازاین حرص میخورم انقدرازدست ودلبازی خودش تعریف میکنه که حدنداره 

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اینو یه بار دیگه هم تعریف کردم ولی چون خیلی حرص میخورم هر وقت تاپیک خساست ببینم میگم

ما یه فامیل خییییییییییییلی نزدیک داریم که فوق العاده پولداره حالا زنگ میزنه بزور ادمو دعوت میکنه خونش

فک کن نشستیم یه دفعه پامیشه چراغو خاموش میکنه میگه وای چیشد برقا رفت ( مسخره میخنده و میگه😒) 

یا داریم تلویزیون نگاه میکنیم یه دفعه خاموش میکنه میگه تلویزیون هیچی به دردبخور نشون نمیده

اهان تو اوج گرمای تابستون کولرو روشن نمیکنه لعنتی

بعد همه دنبال یه تیکه کاغذ واسه باد زدنن وقتی پیدا میکنن دیگه حکم یه تیکه کاغذ نداره که میشه کولر گازی

بعدشم روبروی ادم میشینه میگه هوا که خوبه ولی اگه گرمتونه کولرو روشن کنم😐

من نمیدونم دعوت کردنش چیه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
اسی اینو یه بار دیگه هم تعریف کردم ولی چون خیلی حرص میخورم هر وقت تاپیک خساست ببینم میگم ما یه فامی ...

وااای چقدر این ادما رو مخن🤦‍♀️🤦‍♀️

بگین اره گرمه اگر فهمت   میرسه😏

خب مهمون دعوت نکنه🤦‍♀️

مهمون که سی ساله عروسی کرده دعوت نکرده، یکی یه کار واجب باهاش داشته باشه یا شب نشینی بره خونه اش اینجور پذیرایی میکنه، جایی هم برن مثل قحطی زده ها به خوراکی های صابخونه حمله می کنن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

یه بار خواهرشوهرم دعوت کرد بعد منم بچه شیر میدادم و اشتهام زیاد بود تو کاسه کوچک ماست خوری برام سوپ ریخته بود که بخورم هنوز هنگم از  کارش منو شوهرم اومدیم خونه و دوباره شام خوردیم یا یه بار گفت ناهار بیاید خونمون بعد تو حرفهاش شنیدم که می‌گفت مرغها مونده بود تو یخچال فردا مرغ میخریم مرغ مونده رو برای ماجوج کرده بود 

تو معبود منی....
وااای چقدر این ادما رو مخن🤦‍♀️🤦‍♀️ بگین اره گرمه اگر فهمت   میرسه😏

اسی 😂😂😂

خوب گفتی یه بار داداشم گفت اره گرمه رفت روشن کرد ولی جلو پیریز وایساده بود میگفت هر وقت خنک شدید بگید خاموش کنم همشم تاکید داشت پام درد میکنه😂😂😂

اسی خیلی حرص میخورم ولی خنده مم میگیره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃