2777
2789

بیشتر تایپک هاتون رو‌ خوندم 

حس میکنم قلب زیبایی دارید

دوست دارم اگه به گاهی با هم‌ صحبت کنیم

هر انسانی نیاز به یکی داره بتونه گاهی باهاش دردل کنه من انسان قویی هستم اما 

حس داشتن یه فردی که میشه ساعتها باهاش صحبت کرد و آرامش و حس زیبا از بودن کنار اون فرد گرفت بالاترین چیزه توی این دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به هرچی خواستم توی این دنیا رسیدم 

شاید تنها چیزی که نتونستم پیدا کنم یه دوست خوب باشه برای همه ی عمر باشه

کسی که هم رو بفهمیم و درک کنیم

رفاقتی داشته باشیم که انتهایی نداشته باشه

هر روزمون رو با وجود اون زیبا کنیم

و خدارو شاکر باشیم بابت داشتن همچین فردی در زندگی

من به هرچی خواستم توی این دنیا رسیدم  شاید تنها چیزی که نتونستم پیدا کنم یه دوست خوب باشه برای ...

خدا رو شکر بهترین رفیق اونی که مدنظر شماست فقط خداست هر چیزی که تو دنیا هست و تو زندگی دارین با اراده اون می‌تونه از بین بره و‌ کلا خاصیتشون اینطوره که موندنی نیستن و تنها موجودی تنها چیزی که تا ابد کنارت میمونه و به معنی واقعی دلسوزت هست فقط خداست اینو بیشتر کسایی احساس میکنن که تو این دنیا هیشکی رو به غیر خدا ندارن 

🤍

یه جایی از حضرت علی ع میپرسند حضرت فاطمه ص چطور انسانی هست

حضرت علی ع میگن بهترین فرد در راه رسیدن به خدا

هیچ چیز توی این دنیا اتفاقی نیست

اینکه من کسی رو پیدا کنم توی این زمونه که همه غرق دنیا شدن

غرق خدا باشه

و همه چیز این دنیارو خداوند بدونه 

خودش یکی از لطف های خداست به من

من توی زندگی انسان شناسیم خوب بوده همیشه

میفهمم فردی رو که دقیقا انسان پاک با خدا و مهربونی هست

همون چیزی که من توی زندگیم همیشه دنبال اون بودم

یه جایی از حضرت علی ع میپرسند حضرت فاطمه ص چطور انسانی هست حضرت علی ع میگن بهترین فرد در راه رسیدن ...

شما به من محبت دارین آره غرق نشدن تو این دنیا هنر میخواد اینکه یادت نره هدف اصلی چی بوده که متاسفانه بیشتر ماها غرق چیزایی هستیم که یاد خدا رو تو زندگیامون کمرنگ کرده از هدف اصلی دور شدیم😞💔

🤍