2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امضاتون توهین امیزه لطفا تغییرش بدید

خیلی این کارتون قلدریه. یعنی چی از هر چی خوشتون نمیاد یه برچسب توهین بهش میچسبونین. الان توهین متن امضای من چیه؟ 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
از ادبیات درست استفاده نکردید لطفا تغییرش بدید

شما قبلا کاربریت نی نی یار 1 نبوده. همیشه به چیزایی که اصلا مهم نیستن گیر میدین. لطفا به توهین های واقعیو فحشایی که توی تاپیکا به هم میدن فکر کنید بجای امضای ساده من که متن یه شعره! 

خیلی این کارتون قلدریه. یعنی چی از هر چی خوشتون نمیاد یه برچسب توهین بهش میچسبونین. الان توهین متن ا ...

اول امضاتون فحش هست لطفا تغییرش بدید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

شما قبلا کاربریت نی نی یار 1 نبوده. همیشه به چیزایی که اصلا مهم نیستن گیر میدین. لطفا به توهین های و ...

هرکاربری مسئول پست و کاربری خودش هست

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

اول امضاتون فحش هست لطفا تغییرش بدید

توی این 3 سال که اینجا بودم چرا بهش گیر ندادین؟ لطفا بیا باهم صحبت کنیم من میخوام دلیل این گیر ناگهانی رو بدونم! آخه خیلی وقته این هست هیچ توهینی نیست فحشی هم نیست گور بابای پرنسس بودن فحشه؟ جالبه. ولی من حرف زور رو از کسی حتی از شما قبول نمیکنم. خیلی وقته متن همین بوده. میدونی که خیلیم تغییرش برام آسونه ولی دوست دارم بدونم چی شد که یهو بعد این همه مدت اومدینسراغ سانسور چیزایی که حتی ذره ای مهم نیست.