2777
2789
عنوان

بیاییین کمک😩

93 بازدید | 16 پست

از صبحه ک یکم ابریزش بینی دارم الانم ک چشام هی پر اشک میشه و هی عطسه میزنم ابریزش بینی هم انگار شدید تر شد ی راه حل سریع بدین خوب بشم

اخه تایم امتحانام هست😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارچین و زنفیل بخور و شبا قبل خواب یدونه پیاز رو از وسط سه تا قارچ کن از بینی بکش بره تو مثله بخور دیگه من اونجوری میکنم زود خ ب میشم البته بعد پیاز یکم بد میشه ابریزشت ولی صب خیلی خوب میشی

منم همینجوری ام انگار یه لیتر آب تو سرم ریختن، تا دراز میکشم از چشام میزنه بیرون و تا میشینم از بین ...

😢💔

چیکارکنم من؟انگار هر چی بیشتر میگذره بدتر میشه 😑

😢💔 چیکارکنم من؟انگار هر چی بیشتر میگذره بدتر میشه 😑

اره برای من بدتر شد

اول مطمئن شو سرماخوردگی هست و امیکرون نیست، خوب علائم تو بررسی کن

اگه سرماخوردگی بود قرص سرما خوردگی بخور صبح خیلی بهتر میشی

اره برای من بدتر شد اول مطمئن شو سرماخوردگی هست و امیکرون نیست، خوب علائم تو بررسی کن اگه سرماخورد ...

الان دو تا قرص خوردم ببینم فردا چی میشه 

من اصلا اینجوری ضعیف نبوده بدنم تو هر زمستون نهایت دو بار سرما می خوردم ولی از وقتی ک کرونا اومد دیگه بدنم خیلی ضعیف شد پارسال کرونا گرفتم امسال زمستون این باره سومع ک سرما میخورم😢

نکنیا اینا رو سرخود نخور فردا از یجا دیگه ات میزنه بیرون

😂

گفتم دیگه اول با قرص سرماخوردگی ببینم چی میشه خوب نشدم یا اینا رو امتحان میکنم یا میرم دکتر  بیشتر واسه امتحانام میترسم